Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Askeri birliğin gelmesi için idarecilere görev düşüyor

Askeri birliğin gelmesi için idarecilere görev düşüyor
Askeri birliğin gelmesi için idarecilere görev düşüyor

Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Ahmet Toptaş, büyükşehirlerden taşınacak bir askeri birliğin Afyonkarahisar’a taşınması için il yöneticilerine görev düştüğünü belirtti

Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Ahmet Toptaş, büyükşehirlerden taşınması gündeme gelen askeri birliklerden birinin Afyonkarahisar’a getirilmesi gerektiğini belirtti. Toptaş, “Afyon bürokrasisi buna sahip çıkmalı. Bir birliğin Afyonkarahisar’a konuşlanması için bürokrasinin harekete geçmesi gerekir. Hükümete bu konu taşınmalı. Afyonkarahisar’da idareciler var, milletvekilleri var, sivil toplum örgütleri var. Bunları bir araya getirecek olan ise Afyonkarahisar Valisi, Afyonkarahisar Belediye Başkanı ve İl Genel Meclisi. Harekete geçip talebi hükümete taşımalıdır” dedi.
AFYON, TALEP
ETTİĞİNİ GÖSTERMELİ
Afyonkarahisarlı yöneticilerin bu konuya eğilmesi hâlinde bu talebin yerine getirilebileceğini aktaran Toptaş, “Afyonkarahisar halkının bu konudaki talebinin olumlu olduğunu düşünüyorum. Bu talebi iletmem yetmez, Afyonkarahisarlı yöneticilerin buna sahip çıkması gerekir. Afyon AKP’ye yüzde 60’lar civarında oy veren bir kent. Seçim zamanı oy verdim bitti olmamalı. Afyonkarahisar, farklılaştığını göstermeli, istemesini bilmeli. Afyonkarahisar, artık talep edeceğini, 2011 seçimlerinde gösterdi. Ben bu konuyla ilgili de Milli Savunma Bakanı’yla da Genelkurmay Başkanı’yla da görüşeceğim. Afyonkarahisar’da bu işe asıl sahip çıkması gerekenlerin, bu konuya eğilmesi gerekiyor” ifadelerini kullandı. (Kocatepe)