Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ASKF’den başarıyı kutlama gecesinde plaket yağmuru

Bu haberin fotoğrafı yok
ASKF'den başarıyı kutlama gecesinde plaket yağmuru

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nun 2011-2012 futbol sezonunda Afyon amatör futbol liglerinde şampiyon olan takımlar için geleneksel olarak düzenlediği geceye spor camiasının yanı sıra siyasiler de katıldı

ASKF Başkanı Orhan Küçüksağrıcı ile yönetim kurulunun organize ettiği Başarıyı Kutlama Gecesi, Cuma gecesi Garden Kale Otel’de yapıldı. Afyon amatör liglerinde şampiyon olan takımlar için düzenlenen ‘Başarıyı kutlama Gecesi’ne katılım da yoğun oldu. Sıcak bir ortamda gerçekleşen geceye, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Gençlik ve Spor İl Müdürü Zeki Kuş, İscehisar Kaymakamı Murat Kütük, İscehisar Belediye Başkanı Mustafa Çibik, Taşoluk Belediye Başkanı Murat Öner, Çobanlar Belediye Başkanı Salih Alaka, Kayıhan Belediye Başkanı S.Ahmet Kaya ve Sinanpaşa Belediye Başkanı Nuri Köse’de ve spor taban birliklerinin yöneticileri katıldı. ASKF Başkanı Orhan Küçüksağrıcı, yemeğin açılış konuşmasında; 1986 yılında kurulan Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nun Afyonkarahisar’ın en büyük sivil toplum örgütü olduklarını belirtti. ASKF Başkanı Orhan Küçüksağrıcını’nın konuşmalarından sonra sinevizyon gösterisiyle, ASKF’nin geçmiş sezonundan detaylar verildi. Daha sonra Afyon amatör futbol liglerinde başarılı olan sporculara ve takımlara kupa ve şiltlerini takdim etti.

Abdullah Şevik’in ödülünü oğlu aldı

Ani vefatıyla spor sevevenlerini üzen ‘Sarı Apo’ lakaplı Abdullah Şevik’e Cuma günü ASKF’nin düzenlediği Başarıyı Kutlama Gecesi’nde Yılın Spor Adamı ödülü layık görüldü. Abdullah Şevik’in ödülü gecede hazır bulunan oğlu Hakkı Şevik’e verildi. Afyonkarahisar Belediye başkanı Burhanettin Çoban tarafından verilen ödülü alan Hakkı Şevik’in oldukça üzgün olduğu dikkatlerden kaçmadı.

Çoban da konuşma yaptı

Yemekli yapılan gecede ASKF Başkanı Orhan Küçüksağrıcı yaptığı açılış konuşmasında böylesi önemli bir gecede bir araya gelmekten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Yoğun programına rağmen geceye katılarak renk katan Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’da yaptığı kısa konuşmasında Afyon’da sporun en üst seviyeye geleceğini söyledi. Konuşmaların ardından spora emeği geçenlere birer plaket verildi. 2011-2012 sezonunu şampiyon olarak bitiren takımlara da kupaları takdim edildi. Çok samimi bir ortamda gerçekleşen gece dağıtılan kupa ve plaketlerle sona erdi.

Basın da unutulmadı

Her türlü zorluklara rağmen sezon boyunca maçları takip eden spor muhabirlerine de Başarıyı Kutlama Gecesi’nde birer plaket takdim edildi.

Şampiyonlar kupalarına kavuştu

ASKF’nin düzenlediği ‘Başarıyı Kutlama Gecesi’nde liglerde şampiyon olan takımlara da şampiyonluk kupaları verildi. Süper lig şampiyonu İscehisarspor’a play-off tan süper lige yükselen Taşoluk, Sahipata ve Kayhan Belediyespor’a, Demirspor U14, Afyonkarahisarspor U15 ve U17, Tınaztepe Belediyespor U19 futbol takımlarına gecede şampiyonluk kupalarını takdim ettiler.

Kral Emre tacını aldı

Süper Lig’de 20 maçta 22 gol atarak gol kralı olan Demirspor’un tecrübeli futbolcusu Emre Pancar’a gecede ödülü verildi. Demirsporun tecrübeli forvet oyuncusu Emre Pancar, sezonu 22 golle gol kralı olarak tamamlamanın mutluluğu yaşadı. Attığı gollerle Demirspor’u taşıyan Emre, ASKF’nin düzenlemiş olduğu ‘Başarıyı kutlama Gecesi’nde de gol krallığı ünvanıyla ödülünü aldı. Gol krallığı kupasını Demirspor Kulübü Başkanı Hüseyin Erçetin’in elinden alan Emre büyük bir sevinç yaşadı. (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti