Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Aslan: AK Parti’nin adaletini gördük

Bu haberin fotoğrafı yok
Aslan: AK Parti’nin adaletini gördük

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Aziz Aslan, Hatay Dörtyol İlçe emniyet müdürlüğünde yaşanan olaylara tepki göstererek, “Adalet ve Kalkınma Partisi’nin, Adaleti bu kadar” dedi

Konuyla ilgili olarak açıklamalarda bulunan İl Başkanı Aziz Aslan, “Geçtiğimiz haftalarda Hatay’ın Dörtyol ilçe emniyet müdürlüğünde Polis memurlarını suçlularla aynı kefeye koyan ilçe emniyet müdürünü kınıyorum. Bir çok polis memurunu mahkûmlar gibi sıralayaraktan milletvekili çocuğunun önünde bu mu, bu mu? gibi bir tavırla hareket eden bu emniyet müdürü toplum vicdanını yaralamıştır” dedi.
“Bu gibi insanlara devlet memuru demeye dilim varmıyor” diyen Aslan, “Bunlara belli bir siyasi görüşün belli bir partinin memuru demek daha doğru olacak. Memlekette vatandaşımız polise güvenmeyip de kime güvenecek. Milletvekilinin oğlunun özelliği nedir. Milletvekillerinin dokunulmazlığı varsa çocuklarının ailelerinin de mi dokunulmazlığı var? Milletimiz artık bunları merak eder hale geldi. Emniyet müdürün yapmış olduğu bu tutum çok ayıptır. Son duyumlarımıza göre emniyet müdürü İl emniyet müdür yardımcılığına terfi ettirilmiştir eğer böyle bir durum varsa bu ayrıca bir infial oluşturmaktadır. Eğer böyle bir terfi varsa bu emniyet müdürünü terfi ettirenleri de bin kez kınıyorum” diye konuştu.
Yabancı ülkelerde aynı durumla karşılaşıldığında, bırakın emniyet müdürünü, bakanların bile istifa ettiğini vurgulayan Aslan, sözlerini şöyle tamamladı: “İngiltere devlet başkanı bile bundan iki üç ay önce oğlunun işlediği bir suç yüzünden polis memurlarına ifade verdi. Yabancı ülkelerde olan olaylarla Türkiye de yaşanan olayları kıyasladığımız zaman hani nerde demokrasi hani nerde adalet merak ediyorum. Bu ve buna benzer milletvekilleri asla beni temsil edemezler bu milleti de temsil etmemelidirler. Bu cumhuriyet bir çadır devleti değil köklü bir geçmişi olan bir devlettir. Bundan dolayı da bu devleti çadır devleti olarak görenlerin devlet idaresinden uzaklaştırılması gerekiyor. İşte bu son olayda Adalet ve Kalkınma Partisini Adaletini gördük.” (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti