Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Aslan, DP Lideri Uysal’ı ziyaret etti

Aslan, DP Lideri Uysal’ı ziyaret etti
Aslan, DP Lideri Uysal'ı ziyaret etti

MHP İl Başkanı Aziz Aslan Demokrat Parti Genel Başkanı Uysal’ı ziyaret etti. Aslan Afyonkarahisarlı Gültekin Uysal’ı ziyaret eden ilk il başkanı oldu

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Aziz Aslan, Demokrat Parti Genel Başkanlığına seçilmesinden dolayı Gültekin Uysal’ı makamında ziyeret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Çok samimi ve olumlu bir ortamda geçen görüşmede Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, “Sayın başkanımız Aziz Aslan’ın ziyaretinden büyük memnuniyet duydum. Ülkemiz siyasetindeki gelişmeleri değerlendirme fırsatı bulduk” dedi.
GENEL BAŞKANLIK,
ÖNEMLİ BİR GÖREV
İl Başkanı Aziz Aslan ise; “Hemşerimiz, sevgili dostum Gültekin Uysal Bey’in Demokrat Parti Genel Başkanlığına seçilmesi şahsımı çok mutlu etmiştir. Bir hemşerimizin böylesine ağır ve önemli bir göreve seçilmesi bizler için de önemlidir. Kendisine başarılar dilerim. Partilerimizin ayrı olması ülke meseleri hakkında farklı düşünmemizi gerektirmez. Milletimiz inatçı,sert ve sivri siyasi anlayıştan bu güne kadar çok zarar görmüştür. İlimiz ve ülke siyasetine uzlaşma ve kültürü ile katkı sağlamak adına da bu ziyaretimiz önemlidir. Bu memeleket hepimizindir. Fatklı yollardan ve farklı partiler kanalıyla da olsa her ikimizin de amacı insanımıza hizmet etmektir.Yıllardır kendisi ile saygı ve sevgiye dayalı güzel diyaloklar kurduğumuz Gültekin bey il başkanlığından gelme bir kardeşimiz olduğu için de faydalı ve güzel istişarelerde bulunduk. Ülkemize hayırlar getirsin” dedi. (Kocatepe)