Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ASMMMO’dan Kadın Müşavirlere Anlamlı Hediye

ASMMMO Başkanı Erdal Sayar, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle TEMA’nın Kırşehir Kızılcaköy Hatıra Ormanına Oda’nın 131 kadın üyesi için isimleri yazan bir fidan armağan ettiklerini açıkladı.

ASMMMO Başkanı Erdal Sayar,

Afyonkarahisar Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası (ASMMMO) Başkanı Erdal Sayar, TEMA Vakfı aracılığıyla kadın Mali Müşavirlerin 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutlamak için Kırşehir Kızılcaköy Hatıra Ormanına her bir üye adına isimleri yazan birer fidan armağan ettiklerini açıkladı.

Başkan Sayar, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: İş hayatında kadınlarımızın sayıları arttı. Odamıza kayıtlı 131 kadın meslektaşımız bulunuyor. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle bu sene farklı bir çalışma yapmayı düşündük. Bu vesile ile TEMA Vakfı aracılığı ile Kırşehir Kızılcaköy Hatıra Ormanına her bir üyemiz adına kendi isimleri yazılı olarak bir fidan armağan ettik. Kadın meslektaşlarımızın bacaköyşarılı çalışmalarının devamını diliyoruz. Mali Müşavirlik zor ve meşakkatli bir meslektir. Her sene kadın üyelerimizin meslekte artması bizleri sevindiriyor. Kadın meslektaşlarımızın bu anlamlı gününü tebrik ediyorum. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nün 1-7 Mart Muhasebe Haftasını takip eden bir güne rast gelmesi de güzel oluyor.”