Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ata Demirer Evli Mi Çocuğu Var Mı?

Komedyen Ata Demirer’in kilo vermesinin ardından milyonlarca kişi ünlü komedyenin kim olduğunu araştırmaya başladı. Peki, Ata Demirer Kimdir? Ata Demirer evli mi? Ünlü komedyan hakkında merak ettikleriniz haberimizde…

Komedyen Ata Demirer’in kilo

Kariyerindeki başarıları kadar, kiloları ile de çok konuşulan ünlü komedyan ve oyuncu Ata Demirer, 4 ayda yaklaşık 30 kilo vermesinin ardından gündeme oturdu. Pek çok insan Ata Demirer’in nasıl kilo verdiğini ve Ata Demirer’in kim olduğunu sorgulamaya başlandı.

ATA DEMİRER KİMDİR?

Ünlü komedyen Ata Demirer, 1972 yılında Bursa’da doğmuştur. Arnavut kökenli bir baba ve Ahıska Türkü bir annenin ilk çocuğu olan Demirer, Ortaokul ve liseyi Bursa Erkek Lisesi’nde okuduktan sonra son sınıfta önce Çeşme Lisesi’ne, daha sonra Bursa’ya dönerek Çelebi Mehmet Lisesi’nden mezun olmuştur. Müzikle küçük yaşta ilgilenmeye başlayan Ata Demirer, müzük hayatına abilerinin yardımı ile gece kulüplerinde piyanist-şantör olarak çalışmaya başlamıştır. 1991 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Türk Müziği Bölümü’nü kazanan Demirer, Eğitim hayatı sürecinde müzisyenlik yapmaya devam etmiştir. Arkadaşlarının ısrarı üzerine bar komedyenliğine başlayan Demirer, Vitamin Grubu üyesi Gökhan Semiz sayesinde stand up gösterilerine adım atmıştır. E.Ş.E.K Tiyatro Grubunun kurucusu Uğur Uludağ’nın aracılığı ile ilk profesyonel stand up gösterisini gerçekleştiren Ata Demirer, Türkiye’nin en beğenilen komedyenleri arasında girmiştir.

Ata Demirer Evli Mi Çocuğu Var Mı

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ATA DEMİRER EVLİ Mİ ÇOCUĞU VAR MI?

Eyyvah Eyvah film serisinde “Müjgan” karakterini oynayan Özge Borak ile 2012 yılında evlenen Ata Demirer,  2014 yılında boşanmıştır. Çiftin çocukları olmadı.