Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ata’nın izinde yürüdüler – Kocatepe Gazetesi

Ata’nın izinde yürüdüler – Kocatepe Gazetesi
Ata’nın izinde yürüdüler

Büyük Zafer’in 93. yıldönümü her yıl olduğu gibi bu yılda coşku ile kutlanıyor. Kutlamalar kapsamında düzenlenen etkinlikler Şuhut ilçesinde ki Atatürk Evi’nden başladı. Coşku ve onurun hakim olduğu etkinlikler Kocatepe Zafer Yürüyüşü ile doruğa ulaştı

Büyük Zafer’in 93. yıldönümü kutlama programı kapsamında dün akşam saat 20.30’da Şuhut ilçesi’nde ki Atatürk Evi ziyaret edildi. Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’nun da katıldığı etkinliklerde Atatürk Evi’nden stadyuma kadar mehteran eşliğinde düzenlenen kortej yürüyüşü gerçekleştirildi. Şuhut Stadyumun’da düzenlenen törene binlerce kişi katıldı. Stadyumdaki törenin ardından kutlamalar Çakırözü Köyü’nden Zafer Yürüyüşü’nün başlaması ile devam etti. Kocatepe’de düzenlenen törende ise Kocatepe Belgeseli’nin izlenmesinin ardından AKÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Karakaş’ın konuşması ve AKÜ Halk Oyunları ve Dans Topluluğu’nun gösterisi sunuldu.
ZAFER YÜRÜYÜŞÜ DÜZENLENECEK
Büyük Zaferin 93. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında bugün sabah “Büyük Taarruz Bisiklet Turu’nun” başlangıcı yapılacak. Kocatepe Başkomutan Mustafa Kemal Anıtı’nda ki tören sabah saat 10.00’da başlayacak. İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral İsmet Gökhan Gülmez’in konuşmasının ardından bir subay araziyi tanıtıp harekatı anlatacak. Tınaztepe ve Belentepe’den temsili topçu atışları yapılacak. Büyükkalecik Belediyesi ziyareti akabinde Bayburtlu Yüzbaşı Agah Efendi Şehitliği ziyaret edilecek. Bir subayın yapacağı konuşma sonrası şehitlik gezilecek. Öğleden sonra saat 16.00’da Zafer Haftası’na katılan protokol tarafından Vali Hakan Yusuf Güner makamında ziyaret edilecek. Bir saat sonra Anıtpark’tan İmaret Camii’ne kadar Zafer Yürüyüşü gerçekleştirilecek. (Kocatepe Haber Merkezi)