Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Atatürk Evi belgeseli AFTAŞ’ta gösterilecek

Bu haberin fotoğrafı yok
Atatürk Evi belgeseli AFTAŞ’ta gösterilecek

Şuhut’ta bulunan ve Büyük Taarruz öncesi Atatürk’ün kullandığı Atatürk Evi’nin tanıtım belgeseli hologram görüntü teknolojisi kullanılarak 25-30 Ağustos tarihleri arasında Afyonkarahisar Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde gösterilecek

25-30 Ağustos 2015 tarihleri arasında Afyonkarahisar’da yapılan Zafer Haftası etkinlikleri kapsamında bu yıl farklı bir çalışma gerçekleştirildi. Büyük Taarruz ve Kocatepe’nin tanıtımına değişik bir boyut katmak için tasarlanan çalışma doğrultusunda Atatürk’ün Büyük Taarruz öncesi komutanları ile toplantı yaptığı ve kaldığı Atatürk Evi’nin tanıtım belgeseli 25-30 Ağustos tarihleri arasında Afyonkarahisar Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde gösterilecek. 5 dakika olarak hazırlanan ve 2 D teknolojisi kullanılarak yapılan hologram belgesel çalışması Afyonkarahisarlılar ve Türkiye’nin dört bir tarafından yolculuk için Afyonkarahisar Otogarı’nı kullanan binlerce yolcu tarafından izlenebilecek.
Büyük Taarruz ve Kocatepe’nin tanıtımına katkı sağlayacağına inanılan proje, Şuhut Belediyesi için üretilen bir proje kapsamında hazırlanırken, ayrıca Milli Parklar 5. Bölge Müdürlüğü, AFTAŞ Şehirlerarası Otobüs Terminali ve 26 Ağustos Tabiat Parkı’nda yapımı süren İstiklal Savaşı Tanıtım Merkezi inşaatını üstlenen Raşit Canbaz Yapı Mühendisliği firması da hazırlanan projeye katkı sağladı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti