Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Atatürk Stadyumu’nda yıkım Kasım’da – Kocatepe Gazetesi

1938 yılında yapımına başlanan,
Atatürk Stadyumu’nda yıkım Kasım’da

1938 yılında yapımına başlanan, şehirde Stadyumu var diye hatırına kurulan takımın 2. Lig’den başladığı Atatürk Stadyumu 1940 yılında toprak saha olarak hizmete girdi. O günden bu yana birçok ulusal ve yerel etkinliğe ev sahipliği yapan Atatürk Stadyumu’nda en son resmi olarak 1. Amatör Lig takımlarından Küçükçobanlıspor ve Kumartaşspor maçı oynandı. Afyonkarahisar Atatürk Stadyumu’nun en son faaliyeti ise 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinliğine ev sahibi olacağı öğrenildi. Atatürk Stadyumu yüksek ihtimalle Kasım ayının başında yıkıma başlanacak.
1971-72 sezonunda zemini çimlenen Stadyum o günden bu yana hizmet verdi.
İL BİNASI VE YAN SAHALARDA YIKIM BAŞLAMIŞTI
Afyonkarahisar Atatürk Stadyumu’nda bulanan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü idare binasının yıkımı tamamlanmış, 3 nolu ve 2 nolu sahaların üzerine yapılması beklenen yol ve park gibi birçok hizmette başlamıştı.
ATATÜRK SPOR
SALONU BEKLEMEDE
Afyonkarahisar’da yapımı devam eden 3 bin kişilik Spor Salonu ve Gençlik Merkezi binasının yapımı tamamlanmadan Atatürk Spor Salonu’nun yıkımına başlanmayacağı daha önce protokol üyeleri tarafından dile getirilmişti. Ayrıca Atatürk Spor Salonu’nun çatısıyla ilgili olarak Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ın başka bir tasarrufu olduğu biliniyor. Atatürk Kapali Spor Salonu’nun metal çatısının aksamı, ekonomik ömrünü tamamlamamış ise, yapılacak başka bir spor salonuna taşınacak.
MAÇLAR KOMPLESKTE OYNANACAK
Afyonkarahisar’da yapımı tamamlanan Spor Kompleksi’nde soyunma odalarının da eksikleri tamamlandı. Yüklenici firmanın tamamladığı, Spor Genel Müdürlüğü’nden gelecek heyetin kabul etmesi beklenen soyunma odaları bir sıkıntı çıkmazsa hizmete alınacak. Soyunma odalarının teslim alınması sonrasında amatör maçların da Spor Kompleksi’nde oynanacağı edinilen bilgiler arasında yer aldı. (Kocatepe Haber Merkezi)