Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Atatürk’ün hatırasına koştular – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Belediyesi’nin Atatürk Haftası
Atatürk’ün hatırasına koştular

Afyonkarahisar Belediyesi’nin Atatürk Haftası dolayısıyla her yıl geleneksel olarak düzenlediği Atatürk Yol Koşusu 16. kez gerçekleştirildi. Hafta sonu yapılan koşu için sabahın erken saatlerinden itibaren Cumhuriyet Meydanı’nı dolduran atletler, koşuda birbirlerini geçmek için büyük efor harcadı.
İzmir yolu üzerinden bölüm bölüm başlayıp Cumhuriyet Meydanı’nda sona eren ve 10 ayrı kategoride yapılan yarışmaya Afyonkarahisar’la birlikte İstanbul, Trabzon, Manisa, Eskişehir, İzmir, Gümüşhane ve Kütahya’dan 250’ye yakın sporcu katıldı. Oldukça çekişmeli geçen yarışma boyunca atletler, bitiş çizgisine en önde ulaşabilmek için kıyasıya bir mücadele sergiledi.
Yarışma sonrası yapılan ödül töreniyle Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Belediye Başkan Yardımcısı Ayfer Örten, Yüntaş Genel Müdürü Mehmet Sarlık, Gençlik Hizmetleri ve Spor Şube Müdürü İsmail Barın ve Atletizm İl Temsilcisi Mehmet Kaya tarafından kategorilerinde ilk 5’e ve 7’ye giren sporculara ödülleri verildi. Yarışma sonunda tüm yarışmacılara ve yakınlarına yemek ikram edilirken, bu sırada Afyonkarahisar Belediyesi’nin maskotu Afi de minik yarışmacıları eğlendirdi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti