Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ATB Ege’nin parlayan yıldızı – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
ATB Ege’nin parlayan yıldızı

ATB’nin yeni yönetim kurulu ve meclis üyelerine seçim nedeniyle başarılar dilediği ziyaretinden konuşan Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, borsanın Ege’nin parlayan yıldızı olduğunu söyledi

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, ATB Başkanı Mehmet Mühsürler ve yönetim kurulu üyelerini yakın zamanda geçirdikleri seçim nedeniyle ziyaret ederek iyi dileklerini iletti.
ATB Başkanı Mehmet Mühsürler, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’nun ziyaretinin kendilerini onurlandırdığını söyledi. ATB’nin Ege’nin parlayan yıldızı olduğunun altını çizen Mühsürler; “ATB Türkiye’de ilk onun içerisinde yer alıyor. Ege bölgesinde İzmir’den sonra ikinci sıradayız. Yatırımlarımız Canlı Hayvan Borsası ile beraber Emirdağ Ticaret Merkezi’dir. Allah nasip ederse 2 milyon 500 bin TL bir yatırımla Türkiye’nin yumurta piyasasının açıldığı Başmakçı’da alım satım salonları yapacağız.” dedi. Mühsürler, Borsa’nın yatırım, çalışma ve faaliyetleri hakkında detaylı bilgiler veren bir sunum gerçekleştirdi. Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, ATB’de bulunmaktan duyduğu mutluluğu ifade etti. Borsa’nın gerçek anlamda yıldızı parlak olduğunu söyleyen Eroğlu; “Size ve Borsa üyelerine teşekkür ediyorum. Yeni dönemde de başarılarınızın devamını diliyorum. Yeni bir hayvan borsasının oluşması faydalı.” diye konuştu. (Kocatepe)

Kalkınma kurulunda yer almak önemli değil

ZEKÂ Kalkınma Kurulu’nda ATB’nin neden yer almadığı sorusunu cevaplandıran Bakan Eroğlu, kurulda yer alıp almamanın önem taşımadığını açıkladı

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, ZEKÂ Kalkınma Kurulu’nda diğer illerin borsalarının yer almasına rağmen ATB’nin neden yer almadığı yönünde soruyu cevaplandırdı. ATB Başkanı Mehmet Mühsürler, bu durumun büyüklerin tercihi olduğunu, bu konuyu fazlaca irdelemeye gerek olmadığını ifade etti.
“Kalkınma Ajansı’nın bütçesi ne ki?” diyen Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, sadece tarım ve hayvancılığa verilen desteğin milyonlarca doları bulduğunu vurguladı. Kalkınma Ajansı’nda bulunup bulunmamanın önem taşımadığını kaydeden Eroğlu şöyle konuştu: “Kalkınma Ajansı’nın dört ile aktardığı miktar benim yaptırdığım bir göletin parası bile değil. Dolayısıyla bu gibi şeylerin önemi yok. Afyonkarahisar’da şu anda 258 bin dekar arazide biz yer altı sulaması yapıyoruz. Diğerleriyle birlikte yaklaşık 500 bin dekar arazide modern sulamaya geçmiş oluyoruz.” (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti