Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ATB heyetinden TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’na ziyaret

Ziyarete ATB Meclis Başkanı
ATB heyetinden TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu'na ziyaret

Ziyarete ATB Meclis Başkanı Fahrettin Zobalı, Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mühsürler, Meclis Başkan Yardımcısı İhsan Şengül, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Coşkun Orhan, Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Uğur, Meclis Üyeleri Ali Alp, Yaşar Abdullah Küçük, Ergül Zobalı, İbrahim Yalçınkaya, Sayman Üye Ali Rıza Gürakar, Katip Üye Mehmet Fatih Adıgüzel, Genel Sekreter Hüseyin Eker ile Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Göktaş  katıldı.
TOBB Genel Merkezinde gerçekleştirilen ziyarette, ATB heyetini ağırlayan Hisarcıklıoğlu, yeni dönemde görev alacak meclis ve yönetim kurulu üyelerine çalışmalarında başarılar dileyerek, hayırlı olsun temennisinde bulundu.
MÜHSÜRLER: ALLAH BAŞIMIZDAN
EKSİK ETMESİN
ATB Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mühsürler ziyaret sonrasında yaptığı değerlendirmede, “Rifat bey tüm Oda ve Borsalara bir ivme kazandırdı. Biz onu TOBB Başkanı olarak değil bir ağabey olarak görüyoruz. Allah onu başımızdan eksik etmesin. Sonuna kadar da desteğimiz Rifat bey ile olacaktır” dedi.
AFYON LOKUMU İKRAM ETTİLER
Konuşmaların ardından ATB heyeti, TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’na, Afyonkarahisar lokumu ikramında bulunarak, toplu hatıra fotoğrafı çektirdi.