Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ATİK Başkanı Şahin’den ziyaret – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
ATİK Başkanı Şahin'den ziyaret

Dinar ilçesine gelen Avrupa Türk İşadamları Konseyi Başkanı Aziz Şahin, Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar’ı ziyaret etti

Şahin, ziyarette yaptığı konuşmada, Avrupa Türk İşadamları ve İşbirliği Konseyi (ATİK) olarak, Avrupa Birliğine giriş sürecinde, ülkenin daha iyi tanınması amacıyla resmi kurumlar, sivil toplum kuruluşları ve Avrupa kamuoyu nezdinde yapılan çalışmalarda daha iyi sonuç almak için sosyal, kültürel, siyasi ve ekonomik iş birliği faaliyetlerinde bulunduklarını kaydetti.
“http://m.kocatepegazetesi.com/”Bu çalışmalar kapsamında Avrupa kamuoyu tarafından da benimsenen, belediyelerarası işbirliği önem arz etmektedir”http://m.kocatepegazetesi.com/” diyen Şahin, şöyle devam etti: “http://m.kocatepegazetesi.com/”Bu maksatla ülkemizden ve Polonya’dan karşılıklı olmak üzere 82 belediye ile iş birliği protokolü imzalanmıştır. Polonya’nın AB Dönem Başkanlığının yürütmesi, Polonya ile iş birliğinin önemini daha da artırmaktadır. Dinar Belediyesi olarak sizleri, Polonya’nın, Katowice bölgesi belediyeleri ile buluşturmak istiyoruz. Yapılacak olan bu işbirliği protokolü ile Dinar Belediyesi ve uluslararası açılımlarına bir yenisini daha eklemiş ve ülkemiz tanıtımına da katkı sağlanmış olacaktır.”http://m.kocatepegazetesi.com/”
Yapılan görüşme sonrası Belediye Başkanı Saffet Acar da, yeniliklere her zaman açık olduklarını ifade ederek, bu çalışmaların son derece etkili olduğunu belirtti.
Acar, 23-28 Ekim tarihleri arasında Polonya’ya yapılacak inceleme ve işbirliği gezisine katılmayı planladığını sözlerine ekledi. (AA)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti