Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Atık su tesisi için ihaleye çıkılacak

Bu haberin fotoğrafı yok
Atık su tesisi için ihaleye çıkılacak

Erkmen Belediye Başkanı Memduh Kuş, Erkmen Kasabası’nda atık su sorunun çözüleceğini söyledi. Kuş, projelere destek veren Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu’a teşekkür etti

Erkmen Belediye Başkanı Memduh Kuş, Erkmen Kasabası’ndaki termal bölgenin kanalizasyon sorunun çözüme kavuşacağını belirtti. Kuş, “Akarçay–Eber-Akşehir havzasına giden atık suların çevreyi kirletmemesi için bir dizi çalışma başlatılmıştır. Bu çalışmalar sonucunda tesislerin yapımı bu yıl ihale edilecek ve bu bölgenin atık su sorunu bitecektir” dedi.
Başkan Kuş, “Bizler belediye olarak şehrimizin termal, tarih ve spor turizminde ön plana çıkması için elimizden geleni yapmaya hazırız. Kasabamızdan açılacak yol sayesinde insanlarımız ekonomik yönden refaha kavuşacaktır. Milli Park gezi yolundan Erkmen bağlantısı kurulmasıyla kasabamıza gelen insanların sayısı artacaktır. Sayın Bakanımıza da ilettiğimiz proje ile Erkmen göletinin hemen yanına günü birlik konaklama için tesisler yapılabilir. Bu tesislerde, Erkmenli vatandaşlarımızın el ürünleri satılabilir, çeşitli yiyecekler satılabilir. Bu projemiz hayata geçtiğinde hem Afyonkarahisar’ın hem de Erkmen’in adı ülke çapında duyulacaktır. Biz her zaman Kocatepe ve çevresinin de Çanakkale gibi olacağını savunduk. Çanakkale’ye her yıl 5 milyon kişi geliyorsa, neden Afyonkardahisar’a da bir bu kadar insan gelmesin” ifadelerini kullandı.