Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ATSO Doğaltaş Fuarında stand açtı

Bu haberin fotoğrafı yok
ATSO Doğaltaş Fuarında stand açtı

ATSO Natural Stone 2010 7. Uluslararası Mermer Doğaltaş Ürünleri Ve Teknolojileri Fuarı’nda stand açtı

Natural Stone 2010 7. Uluslararası Mermer Doğaltaş Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı CNR EXPO Fuarcılık organizasyonu ile 25–28 Kasım 2010 tarihleri arasında CNR EXPO Yeşilköy- İstanbul’da açıldı. Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası da, bu önemli organizasyonda stand açarak yer aldı. Standımıza gelen ziyaretçilere ve fuar katılımcılarına, üyelerin firma katalogları ve ürünleri ile Odayı tanıtan CD dağıtıldı.
Natural Stone 2010 7. Uluslararası Mermer Doğaltaş Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı’nın katılımcı profilinde; ambalaj sistemleri, arduvaz taşlar, aşındırıcılar, bilgisayar destekli teknolojiler, bloklar ve blok kesme makinaları, elektrikli el aletleri, elmaslar, hidrolik sistemler, iç ve dış cephe kaplamaları, iş makinaları, işlenmemiş bloklar, jeneratörler, granit, mermer, mermer makinaları, oniks, otomatik ekipmanlar, öğütme makinaları, plaka ürünler, profil zemin ve kaplama, taşocağı ekipmanları, yapıştırıcılar ve traverten, gibi ürünler yer aldı.
Fuara; IMIB – İstanbul Maden İhracatçıları Birliği, IMMIB – İstanbul Maden ve Metaller İhracatcı Birlikleri, İMD – İstanbul Mermer Birliği, DTM – Dış Ticaret Müsteşarlığı, AIM – İtalya Marmomacchine Birliği desteğin de düzenlenen Natural Stone,Tayvan,Çin,Hindistan,İtalya,ABD,İsrail gibi ülkelerden gelen alım grupları iştirak ettiler. CNR EXPO FUAR MERKEZİ’ n de 80.000 m2 alanda düzenlenen organizasyonda, katılımcı sayısı bu yıl 400’ü geçti. (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti