Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ATSO, TEMAD’ı ziyaret etti – Kocatepe Gazetesi

ATSO, TEMAD’ı ziyaret etti – Kocatepe Gazetesi
ATSO, TEMAD'ı ziyaret etti

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası yönetimi, Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Afyonkarahisar Şubesi’ni ziyaret etti

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Mustafa Hancıoğlu, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hüsnü Serteser, ATSO Yönetim Kurulu Üyeleri Gürcan Aşçı, Hakkı Sağbilge, Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Afyonkarahisar Şubesi’ni ziyaret etti. Ziyarette konuşan ATSO Meclis Başkanı Mustafa Hancıoğlu, sivil toplum örgütleri ile temasa önem verdiklerini söyledi. ATSO Başkanı Hüsnü Serteser ise TEMAD üyelerinin ülkeye görevleri süresince hizmet ettiklerini, emekli olduktan sonra da yaşadıkları şehri geliştirmek için kafa yorduklarını aktardı.
Şehiriçi ulaşım için öneri
TEMAD Afyonkarahisar Şube Başkanı Ünal Özdoğan ise özellikle şehiriçi ulaşım konusunda Afyonkarahisar Belediyesi’ne dilekçe verdiklerini, bu dilekçede ulaşım ücretlerinin 1 lira 35 kuruş yerine 1 lira 25 kuruş olmasını talep ettiklerini vurguladı. Özdoğan, Bedesten hakkında da bir düzenlemenin uygun olacağı kanaatini dile getirdi.
Bunun üzerine söz alan ATSO Yönetim Kurulu Üyesi Hakkı Sağbilge, Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu’nu bilgilendirdiklerini, Bedesten’in Mısır Çarşısı’na benzer bir alışveriş merkezi olmasını istediklerine dikkat çekti. (Kocatepe)