Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ATSO’da yeşil bina için çalışmalar sürüyor

ATSO’da yeşil bina için çalışmalar sürüyor
ATSO’da yeşil bina için çalışmalar sürüyor

Beypazarı Ticaret Odası Meclis Başkanı Hamdi Ayanoğlu ile Beypazarı Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Göçmen, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser’i ziyaret etti.
Beypazarı Ticaret Odası (BTO) Meclis Başkanı Hamdi Ayanoğlu, BTO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Göçmen, BTO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Nail Yolcuoğlu, BTO Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Muammer Sargın, Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Özdemir ve Melih İnan ile BTO Genel Sekreteri Mehmet Yurdakul, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser’i ziyaret etti. Ziyarette ATSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Şükrü Köse, ATSO Yönetim Kurulu Üyesi Hayrettin Güzbey ve ATSO Genel Sekreteri Ali Şenol da yer aldı.
Ziyarette konuşan BTO Meclis Başkanı Hamdi Ayanoğlu, ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser’in üç dönem üst üste seçilmesinin büyük bir başarı olduğunu belirtti. BTO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Göçmen de Serteser’in başarısının Türkiye’deki Oda ve Borsalar’a örnek olduğunu söyledi.
ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser de BTO heyetine ziyaret dolayısıyla teşekkür etti. Serteser, başarının ancak çok çalışmak ve yapılan işleri takip etmek ile yakalanabileceğini belirtti.