Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ATSO’dan girişimcilere fırsat – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
ATSO’dan girişimcilere fırsat

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) ile Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) ortak bir proje geliştirecek. Projeye genç girişimciler katkı sağlayabilecek

ATSO’dan yapılan yazılı açıklamada proje kapsamında herhangi bir meslek dalında iş kurma yeterliliği olan 25 kişiye işyerini sağlıklı işletebilme konusunda 66 saat eğitim sağlanması amaçlandığı belirtildi.
Açıklamada şu vurgulara yer verildi: “Genç girişimcilerimiz iş fikri geliştirme, doğru pazarlama, finansal planlama ve rekabetçilik gibi stratejik yaklaşımları öğrenerek, kurmayı planladıkları iş ile ilgili iş planı hazırlama desteği alabileceklerdir. Projenin İŞKUR’a sunulmuş olmasından dolayı projede yer alacak kişilerin; işsiz olması, en az 18 yaşını doldurmuş olması, daha önce İŞKUR eğitimlerine katılmamış olması, kendi işini kurmaya istekli olması ve öğrenci olmaması (Açık Öğretim Hariç) şartları aranmaktadır. Eğitim ücretsiz olup katılımcıların eğitim süresince günlük harcırahları ve sigorta giderleri (İş Kazası ve Meslek Hastalığı) İŞKUR tarafından karşılanacaktır.” Proje için son başvuru tarihi 1 Nisan 2010 olarak belirlendi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti