Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Attila ve DHA’dan Kocatepe ziyareti

Maliye ve Tarım Köy
Attila ve DHA’dan Kocatepe ziyareti

Maliye ve Tarım Köy İşleri eski Bakanı hemşehrimiz İsmet Attila ile, Doğan Haber Ajansı Akdeniz Bölge Müdürü Salih Uçar gazeteniz Kocatepe’yi ziyaret ettiler.
Amcası merhum Afyonkarahisar Milletvekili Osman Attila’yı anma etkinlikleri nedeniyle Afyonkarahisar’da bulunan Maliye eski Bakanı hemşehrimiz İsmet Attila dost ziyaretlerini sürdürüyor. Ankara’da yaşayan ama Afyonkarahisar’la bağını hiç kesmeyen, fırsat buldukça memleketine gelerek dostlarıyla hasret gideren Attila, gazeteniz Kocatepe’yi de ziyaret etti. Kocatepe Gazetesi’nin ve gazetenin merhum kurucuları İbrahim – Şükrü Küçükkurt kardeşlerin kendileri için ayrı bir değeri olduğunu belirten Attila, “Hemşehrilerimizle bir arada olmak, memleketimizin geliştiğine görmek, hizmetlerimizin bugünlere ulaştığına tanık olmak bizleri mutlu ediyor” dedi. Attila’ya ziyaretinde ağabeyi Cafer Attila da eşlik etti.
 Doğan Haber Ajansı Akdeniz Bölge Temsilcisi Salih Uçar ile DHA Akdeniz Haber Müdürü Özgür Öztürk de gazeteniz Kocatepe’ye ziyarette bulundular. Ziyarete Doğan Haber Ajansı Afyonkarahisar muhabirliği görevini üstlenen Sait Karaduman da katıldı. Yaklaşık 10 yıl boyunca DHA’nın Afyonkarahisar temsilciliğini başarıyla sürdürdükten sonra 2 yıl önce bu görevi Onur Bayram’a devreden Kocatepe Gazetesi sahibi Sezer Küçükkurt, Afyonkarahisar’ın basındaki tanıtımında DHA’nın önemli bir rol üstlendiğini belirtti. Küçükkurt ve Onur Bayram’a çalışmaları nedeniyle teşekkür eden DHA Bölge Temsilcisi Salih Uçar ise DHA’nın Afyonkarahisar’daki başarısının Sait Ka-raduman ile devam edeceğini kaydetti.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti