Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Avşar Maden suyu, ülkemize hayırlı olsun

Avşar Maden suyu, ülkemize hayırlı olsun
Avşar Maden suyu, ülkemize hayırlı olsun

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Demireller tarafından açılan Avşar Maden Suyu Fabrikası’nı ziyaret ederek incelemelerde bulundu

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, beraberindeki heyetle birlikte İscehisar’da yeni faaliyete geçen Avşar Madensuyu fabrikasını ziyaret etti. Fabrika sahipleri Demmer Demireller Mermer A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Şuayip Demirel ve Başkan Yardımcısı Adnan Demirel tarafından karşılanan Bakan Eroğlu, fabrikanın hayırlı olmasını diledi. Avşar Madensuyu fabrikasını gezerek fabrika müdürü Mehmet Başpınar’dan bilgiler alan Bakan Veysel Eroğlu, üretim sahasını gezdi.
GÜZEL BİR FABRİKA KAZANDIRILMIŞ
Maden suyu üretimi esnasında yapılan çalışmayı yerinde inceleyen Bakan Eroğlu, en son teknoloji ile donatılmış modern bir fabrika yapıldığını dile getirdi. Afyonkarahisar’da yapılan yatırımlara sonuna kadar destek verdiklerini söyleyen Eroğlu, fabrikayı kuran Şuayip ve Adnan Demirel’e teşekkür etti. Beraberindeki heyetle birlikte madensuyu içen Eroğlu, “Güzel bir madensuyu içtik. Bilindiği gibi hükümet olarak yatırım yapmak isteyen iş adamlarımıza her zaman destek olduk ve olmaya da devam edeceğiz. İscehisar ilçemize Şuayip ve Adnan Beyler güzel bir fabrika kazandırmışlar. Ben fabrikanın ilçemize, ilimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi. Bakan Eroğlu, Avşar madensuyu fabrikasındaki temaslarını tamamlayarak, ilçeden ayrıldı. Bakan Eroğlu’na ziyaretinde İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, İl Genel Meclis Başkanı Salih Sel, ATSO Başkanı Hüsnü Serteser, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, ilçe ve belde belediye başkanları eşlik etti. (Kocatepe Haber Merkezi)