Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Aybüke Pusat ve Furkan Andıç sevgili mi?

Ünlü oyuncular Aybüke Pusat ile Furkan Andıç aşk iddialerı ile uzun zamandır gündemde. Ünlü oyuncuların sevgili olup olmadığı milyonlarca hayranı tarafından merak ediliyor. Aşklarını yıllardır gözlerden uzak yaşamayı tercih eden çiftten ilk paylaşım geldi. İşte binlerce insanın merakla beklediği o paylaşım… 

Ünlü oyuncular Aybüke Pusat

2019 yılında yayımlanan “Her Yerde Sen” adlı dizi iki sevgiliyi canlandıran başrol oyucuları Aybüke Pusat ve Furkan Andıç’ın dizi aşkının gerçek olduğu yıllardır konuşuluyordu. Bu konu çıkan tüm aşk haberlerini her seferinde yalanlayan ünlü çift aşklarını sosyal medya hesaplarından yapmış olduğu paylaşım ilan etti.

AYBÜKE PUSAT VE FURKAN ANDIÇ SEVGİLİ Mİ?

“Her Yerde Sen” dizisindeki dizi aşkları gerçek olan Oyuncu çift, bugüne kadar haklarında defalarca çıkan aşk haberlerini ısrarla yalanlayarak uzun zamandır gözlerden uzak aşk yaşayan  aşklarını ilan bir fotoğraf ile lan etti. Uzun süredir birlikte olan fakat hiçbir paylaşımda bulunmayan Aybüke Pusat ve Furkan Andıç çifti paylaşımlarını yaptı.

AYBÜKE PUSAT KİMDİR?

Ünlü oyuncu Aybüke Pusat, 1995 tarihinde Ankara’da doğmuştur. Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Bale Bölümünden mezunu olan Pusat, daha sonra Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümüne devam etmiştir. 2014 yılında Miss Turkey yarışmasına katılan güzel oyuncu yarışmayı üçüncü olarak tamamlamıştır. Oyunculuk kariyerini ilk olarak Medcezir dizisinde “Elif” karakteri ile başlayan Pusat, daha sonra “O Hayat Benim” ve “Familya” dizilerinde rol almıştır. 2017-2018 yılları arasında Star TV’de yayımlanan “Söz” dizisinde rol alan oyuncu, milyonların beğenisini kazanmıştır.