Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Aydoğan ve Beşer’den birlikte açıklama

Aydoğan ve Beşer’den birlikte açıklama
Aydoğan ve Beşer’den birlikte açıklama

Türkiye Voleybol Efeler Ligi’nde mücadele eden Afyon Belediyespor Pazartesi günü lig maçında Beşiktaş Voleybol takımını konuk edecek. Bu maç öncesinde Afyon Belediye Yüntaş Voleybol Başkanı Abdullah Aydoğan ve Afyon Beşiktaşlılar Derneği Başkanı İhsan Beşer bir toplantı yaptı. Yapılan toplantı sonrasında iki Başkan da açıklamada bulundu. İki başkanın da ortak temennisi centilmenlik kuralları içinde oynanacak maça hem Afyonkarahisarlıları hem de Beşiktaşlıları davet etti.
“AFYONKARAHİSARLILARIN SALONDA OLMASINI
İSTİYORUZ”
Afyonkarahisar halkını Beşiktaş Voleybol takımıyla oynayacakları maça davet eden Afyon Belediye Yüntaş Voleybol Başkanı Abdullah Aydoğan, “Bu hafta rakibimiz Beşiktaş.  Sportmence, centilmence bir maç olmasını diliyoruz. Tüm Afyonkarahisar halkını ayrıştırıcı değil birleştirici olarak salonda maçımızı izlemeye davet ediyoruz. Görüldüğü üzere Afyon Belediye Yüntaş Voleybol takımı Türkiye’nin en üst ligi olan Efeler Ligi’nde mücadele ediyor. Bu hafta rakibimiz, Beşiktaş gelecek haftalarda Fenerbahçe ve Galatasaray da Afyonkarahisar’a gelecek. Beklenen ve yakalanan başarı inşallah devam edecek. Bu başarı tüm Afyonkarahisar’ın, tüm Afyonkarahisar halkınındır. Afyon’un adını her platformda daha iyi duyurmak için elimizden gelen gayreti en üst düzeyde yapmaya çalışıyoruz. Bütün Afyonkarahisarlıların salonda olmasını ve bu takıma destek vermelerini istiyoruz” dedi.  
“BEŞİKTAŞ’I
AFYON’DA GÖRMEK
BİZİ MUTLU EDİYOR”
Afyonkarahisar’a gelecek Beşiktaş Voleybol takımını karşılayacaklarını belirten Afyon Beşiktaşlılar Derneği Başkanı İhsan Beşer, “Pazartesi günü Afyon Belediye Yüntaş Voleybol takımı ile Beşiktaşımız Afyon’da karşı karşıya gelecek. Takımımız Pazar günü Afyonkarahisar’a gelecek. Takımımızı karşılayacağız antrenman sonrasında takımla yemek yiyeceğiz. Pazartesi günüde keyifli ve güzel bir maç seyredeceğiz. Beşiktaş Voleybol takımını Afyon’da görmek tabi ki bizi mutlu ediyor. Afyon Belediye Yüntaş kendi takımımız dostça, centilmence bir maç olmasını diliyoruz. Hep beraber salonda olcağız centilmenlik kuralları içinde takımı destekleyeceğiz” ifadesine yer verdi.