Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Aynı işyerini daha öncede soymuşlar

Bu haberin fotoğrafı yok
Aynı işyerini daha öncede soymuşlar

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’nce yapılan çalışmalar sonucunda, Karaman Mahallesinde faaliyet gösteren bir giyim mağazasından yapılan hırsızlık olayı ile ilgili yakalanan iki şüpheli Adli mercilere sevk edildi

Berber dükkanları araştırıldı
Geçtiğimiz Pazartesi günü saat 09.30 sıralarında ilimiz Karaman Mahallesinde faaliyet gösteren bir giyim mağazasında meydana gelen giyim eşyaları hırsızlığı ile ilgili olarak, Saraçlar Çarşısında eşkale uyan M.D ve A.Ç. isimli şüpheli şahıslar yakalandı. Şahısların ellerinde ve üzerinde işyerinden çalınan malzemelerin bulunmadığı görüldü. Olaya karışan iki şahsın olay esnasında sakallı olması ve eşkale uygun olarak alınan ve müşteki tarafından teşhis edilen şahısların yeni tıraş olduklarının görülmesi üzerine yakın çevrede bulunan Berber dükkanları araştırıldı.
Şüpheli şahısların işyeri civarında bir berbere tıraş olduktan sonra emanet olarak çaldıkları malzemeleri bıraktıkları tespit edildi. Şüphelilerin konakladıkları otel odasında yapılan aramada çalmış oldukları çeşitli markalarda 9 adet takım elbise, 9 adet kot pantolon, 2 adet kazak, 4 adet çorap elde geçirildi ve çalıntı malzemeler işyeri sahiplerine teslim edildi. Ayrıca, M.D isimli şahsın Karaman Mahallesindeki aynı işyerinden 1 Nisan 2009 tarihinde de yine giyim eşyası hır-sızlığı yaptığı tespit edildi. Bu konu hakkında da ayrıca adli tahkikat evrakı tanzim edildi. Olayla ilgili olarak yakalanan iki şüpheli Adli mercilere sevk edildi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti