Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ayza ve Manço Kulübü’nden ortak etkinlik

Ayza Eğitim Kurumları Genç
Ayza ve Manço Kulübü’nden ortak etkinlik

Ayza Eğitim Kurumları Genç Kalemler Kurumu Yönetim Kurulu Başkanı Turan Demir, coşkulu gururlu ve mutlu olduklarını söyleyerek, “Aslında keşke her gün bu tür organizasyonlar ile bir araya gelebilsek, ancak 24 Kasımın manevi anlamı ve özel bir yanı var. Bugün arkadaşlarımızla bir arada olmak onların bu güzel günde eğlendiğini görmek tabiî ki biz idareciler için ayrı bir gurur kaynağıdır” dedi.
BAŞÖĞRETMEN
 ATATÜRK YÂD EDİLDİ
Ayza Eğitim Kurumları bünyesinde 200 personellerinin bulunduğunu söyleyen Demir, “Her birinin burada olması, her birinin bu geceye değer katması bir başka övünç kaynağıdır. Onların nezdinde başta Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, şehit öğretmenlerimizin her birine ayrı dua ediyoruz ve diğer tüm görevinin bilincinde hakkıyla görevini yerine getiren öğretmenlerin öğretmenler gününü kutluyorum. Daha nice güzel günlere kedersiz ulaşmalarını istiyorum” ifadelerini kullandı.
FEDAKÂRLIK YAPIYORUZ
Ayza Eğitim Kurumlarının vizyon olarak belirli bir ilkeye sahip olduğunu ifade eden Demir, “Bu ülke nezdinde gençlerimizi geleceğimiz olarak gören onların en iyi şekilde yetişmesine inanarak baş koyan bir kurumdur. Malum olduğu üzere eğitim-öğretim dokusu, yapısı öğretmenlerimiz buna göre organize edildi ve buna göre seçildi. Buna göre anlaşmaları yapıldı. Buna göre planlandı ve herkes bu yolda çocuklarını kendi çocukları kadar benimseyip sevip emeğini hiç esirgemeden yoluna devam ediyor.  3 öğün eğitimlerimiz mevcut sabah, öğlen ve akşam öğretimidir. Biz yetişen öğrenci nesli için her türlü fedakârlığı yapan bir kurumuz. Dahası bir aileyiz” diye konuştu.