Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Azerin’den unutulmaz konser

Azerbaycanlı ünlü sanatçı Azerin,

Azerbaycanlı ünlü sanatçı Azerin, Afyonkarahisar’da konser verdi

 

Büyük Taarruz Uluslararası Kısa Film Festivali açılışı kapsamında düzenlenen etkinliklerden biri de Azerin konseri oldu.
“Çırpınırdın Karadeniz” türküsüyle milyonların tanıdığı ve sevdiği Azerin, Zafer Meydanı’nda Afyonkarahisarlılarla buluştu. Azeri sanatçı Azerin, iki dost ülke Azerbaycan ve Türkiye’nin gönüllere taht kurmuş türküleriyle coşkulu anlar yaşattı. Türkiye ve Azerbaycan’ın birlikteliğine vurgu yapan sanatçı Azerin, yoğun ilgi gördü. Türk Dünyasının güçlü sesi Azerin Afyonkarahisar’ın simgesi olan “Karahisar Kalesi”ni de seslendirdi. Yağmura rağmen Zafer Meydanı’nı dolduran Afyonkarahisarlılar Azerin konseri ile unutulmaz anlar yaşadı.
Konser programına Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Vali Vekili Mehmet Keklik, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Osman Alp, Milletvekili Mehmet Taytak, İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Tanır, Zafer Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Veli Oğuz, MHP İl Başkanı Mehmet Kocacan, Ülkü Ocakları Başkanı Kağan Diler ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Konser öncesi düzenlenen programda Afyonkarahisar protokolü de vatandaşlara seslendi. Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Vali Vekili Mehmet Keklik ile MHP Milletvekili Mehmet Taytak konser alanını dolduran vatndaşları selamladıler. Şanlı Türk Bayrağı’nın dalgalandığı alanda coşkulu konser sonrasında Türk Dünyası’nın güçlü sesi, Azerbaycan Devlet Sanatçısı Azerin’e Başkan Zeybek tarafından çiçek takdim edildi.
>> Esra KÜÇÜKKURT’un Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti