Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Aziz Nesin’in oyunu sahnelenecek – Kocatepe Gazetesi

27 Mart Dünya Tiyatrolar
Aziz Nesin'in oyunu sahnelenecek

27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü’nde ilk gösterimi yapılacak oyun, 24 Mayıs’a kadar haftanın her Çarşamba ve Cuma günleri saat 20.00’da Rehberlik ve Araştırma Merkezi Salonu’nda ücretsiz olarak sahnelenecek.
Sezonun ilk oyunu olan “Haybeden Gerçeküstü Aşk” oyunuyla Afyonkarahisar halkına kahkaha tufanı yaşatan Belediye Şehir Tiyatrosu, yine çok komik ve düşündürücü bir oyunla tiyatroseverlerin karşısına çıkacak. Türk edebiyatının önemli yazarlarından Aziz Nesin’in “Yaşar Ne Yaşar Ne Yaşamaz” isimli romanından aynı isimle tiyatroya uyarlanan müzikli kara mizah oyunu, Sanat Yönetmeni Hasan Hüseyin Elmas yönetmenliğinde Belediye Şehir Tiyatrosu’nun gönüllü oyuncuları tarafından sahnelenecek.
 Oyunların öncesinde prova, kostüm ve dekor seçimlerine kadar tüm hazırlıkları yakından takip eden Belediye Başkan Yardımcısı Ayfer Örten ve Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Emel Sarlık, sık sık provaları izleyerek oyunculara destek veriyor. Son provada yine oyuncularla birlikte olan Başkan Yardımcısı Örten ile Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Sarlık, 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü’ndeki ilk gösterimin ardından 24 Mayıs’a kadar tam 17 kez sahne alacak oyunculara başarılar diledi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti