Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bağımsız Aday Zeynep Çelik Kimdir?

Çanakkale’nin Yenici İlçesi, Kalkım Beldesinde 22 yaşındaki Zeynep Çelik, bağımsız aday olarak girdiği seçimleri kazanarak Türkiye’nin en genç kadın Belediye Başkanı unvanına sahip oldu.

Çanakkale’nin Yenici İlçesi, Kalkım

 

 

Türkiye’nin en genç kadın Belediye Başkanı Zeynep Çelik kimdir?

ÇELİK’İN BAŞARISI DİKKAT ÇEKİYOR

Çanakkale’nin Yenice İlçesinden çıkan ülkenin en genç kadın Belediye Başkanı Zeynep Çelik, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimlerin dikkat çeken başarıya imza atan isimlerinden bir tanesi oldu. İş insanı Mehmet Çelik’in 22 yaşındaki kızı Zeynep Çelik, bağımsız aday olarak girdiği seçimlerde Kalkım Beldesinin belediye başkanı seçildi. Kazandığı b başarıyla Zeynep Çelik, Türkiye’nin en genç kadın belediye başkanı olma sahip durumda.

KALKIM İÇİN BÜYÜK PLANLARI VAR

Kalkım Belediye Başkanı Zeynep Çelik, beldesi için görev süresi boyunca hayata geçirmeye planladığı büyük planları olduğunu bildirdi.  Seçim sonrası yaptığı açıklamada, Kalkım halkına teşekkür eden Başkan Zeynep Çelik, “Hep birlikte çabalarımız ve dualarımız ile çıkmış olduğumuz bu hizmet yolunda desteklerinizi esirgemediğiniz için çok teşekkür ederim. Kalkım’a yakışır hizmeti getirmeyi, halkımıza değer vermeyi önümüzdeki beş yılın her gününde kendime borç bilerek sizlere layık olacağım. Bu başarı hepimizin.” ifadelerini kullandı.