Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Bağımsızlık Ateşinin Yakıldığı Gün”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Ahmet Kahveci, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Ahmet Kahveci, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.  Kahveci, Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkarak başlattığı Kurtuluş Savaşı’nın önemine dikkat çekti. Kahveci’nin açıklaması şöyle:

“19 Mayıs, milletimizin bağımsızlık ve özgürlük ateşinin yakıldığı gündür. Bu anlamlı günü, gençlerimize armağan eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını saygı ve minnetle anıyoruz. 19 Mayıs, milletimizin yeniden doğuşunu simgelemekte ve gençlerimize emanet edilen bağımsızlık meşalesinin hiçbir zaman sönmeyeceğini göstermektedir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının başlattığı bu mücadele, gençlerimizin azmi ve kararlılığıyla geleceğe taşınacaktır. Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin, tarihimizden aldıkları güçle ülkemizi daha ileriye taşıyacaklarına inanıyorum. Bu vesileyle tüm milletimizin ve özellikle gençlerimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum. Başta Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere aziz şehitlerimizi, kahraman gazilerimizi saygı ve rahmetle anıyorum.”