Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bahçeli: Bayrağı siz taşıyacaksınız – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Bahçeli: Bayrağı siz taşıyacaksınız

Bolvadin Belediye Başkanı Nazmiye Kılçık, MHP İlçe Başkanı Halit Alpaslan Koca ile birlikte Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’yi Genel merkezde ziyaret etti

MHP Genel Sekreter yardımcısı hemşehrimiz Mehmet Taytak’ın da hazır bulunduğu ziyarette “Rahmetli Mehmet Koçum kardeşimin vefatı bizi derinden yaraladı. İnşallah O’nun kaldığı yerden hizmete devam edecek ve bayrağı daha ileriye götüreceksiniz” diyen Dr. Devlet Bahçeli “Bir hanımefendi, bir Türk kadını olarak başarılı olacağınıza yürekten inanıyorum” diye konuştu.
“Bolvadin bizim için değerlidir”
Bolvadin’in milli hassasiyetler bakımından son derece duyarlı bir ilçe olduğunu vurgulayan MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli “Bolvadinimiz bizim için değerli bir kenttir. Bu ilçeye şahsınız öncülüğünde önemli hizmetlerin gerçekleşeceği bu dönemde tüm arkadaşlarımızla birlikte el ele çalışacaksınız ve ilçenizi hak ettiği yere getireceksiniz. Mücadelenizde ve hizmet gayretinizde sizinle birlikte olacağız” dedi.
“Bolvadinlilere selamımı götürün”
Belediye Başkanı Nazmiye Kılçık’a Bolvadinlilere selamını iletmesini söyleyen Dr. Devlet Bahçeli’ye Belediye Başkanı ve MHP İlçe Başkanı tarafından ilçe-mizin meseleleri ve son günlerde yaşanan süreçle ilgili bilgi verildi.
“Partimize ve kentimize layık olacağız”
Genel başkan Dr. Bahçeli’ye “Partimizin prensipleri doğrultusunda halka hizmet vermeyi ve ilçemizi en üst seviyeye getirmek için çaba göstermeyi hedefliyoruz” diyen Belediye Başkanı Nazmiye Kılçık “2009 yılında içler acısı halde bırakılmış bir belediye teslim aldık. Gerek merhum Başkanımız, gerekse bizler kurumu düzlüğe çıkartmak için gayret sarf ettik. Önemli mesafe aldığımıza inanıyorum. Meclis arkadaşlarımla birlikte tam bir dayanışma örneği göstererek Bolvadin Belediyesinin sıkıntılarını ortadan kaldıracağımıza inanı-yorum. Bu çalışmamızda başta Siz Sayın Genel Başkanım olmak üzere, Genel Merkezimizin bize destek olacağını biliyorum” dedi.
Bahçeli’yi duygulandıran fotoğraf
Ziyaret esnasında Dr. Devlet Bahçeli’ye Mehmet Koçum’un cenaze namazında çekilen bir fotoğraf hediye edildi. Fotoğrafı inceleyen Genel Başkan “Kendisi hem Bolvadin’de, hem de çevrede sevilen bir insandı. Fotoğraftan da bunu açıkça görebiliyoruz. Allah rahmet eylesin” diye konuştu.