Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bahçeli’nin Yeni Gözdesi. Hande Mehan Kimdir? Hande Mehan Nereli? Hande Mehan Kaç Yaşında?

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin sevdiği şarkıcı Hande Mehan’ın kim olduğu merak ediliyor. Hande Mehan Nereli? Hande Mehan Kaç Yaşında?

MHP Genel Başkanı Devlet

Hande Mehan kimdir

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Kızılcahamam’da yapılan Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’nda sevdiği şarkılar sorulunca Hande Mehan’ın ‘Bir Kızıl Goncaya Benzer Dudağın’ şarkısını açtırdı.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Kızılcahamam’da yapılan Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’nda açıklamalarda bulundu.  sorulunca Hande Mehan’ın ‘Bir Kızıl Goncaya Benzer Dudağın’ şarkısını açtırdı.

HANDE MEHAN KİMDİR?

Hande Mehan Kimdir

22 Aralık 1995’de Diyarbakır’da doğan Hande Mehan, Türk müzisyen ve söz yazarıdır. Üniversite yıllarında tanıştığı Cem Adrian’ın prodüktörlüğünü üstlendiği Mehan, müzik kariyerine söz ve müziği kendisine ait olan “Sen Beni Güzel Hatırla” isimli şarkısı ile başladı.

17 Mayıs 2018’de YouTube üzerinden yayınladığı “Sen Beni Güzel Hatırla” ile müzik kariyerine başladı. Cem Adrian ile birlikte seslendirdiği bir İlhan Şeşen şarkısı olan “Sen Benim Şarkılarımsın” ile 16 milyon izlenmeyi aşıp yükselişe geçen Hande, Cem Adrian’ın konserlerinde de konuk sanatçı olarak yer aldı.

2018 yılında Trakya Müzik Festivali’nde sahne alan Hande, Bizim İçin Şampiyon isimli film için Cem Adrian ile birlikte “Ah Bu Şarkıların Gözü Kör Olsun” isimli şarkıyı da seslendirdi. Şarkı, 30 Aralık 2018’de yayınlandı.

15 Ağustos 2019’da Hakan Tunçbilek ile Mesafeler isimli bir tekli çıkardı. 2020 Model adlı Murathan Mungan’a saygı albümünde yer aldı.