Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Bakan Bey geri dönünce, hastalık bulaşmaktan vaz mı geçti?”

İYİ Parti İl Başkanı

İYİ Parti İl Başkanı Mehmet İnkaya, 31 ilde geçtiğimiz Cuma gecesi ilan edilen hafta sonu sokağa çıkma yasağını nedeniyle yaklaşık iki saatte binlerce, milyonlarca insanın yasağı ihlal ettiğini belirterek, “Onca emek onca çalışma boşa gitti. Arkasında İçişleri Bakanının istifası. İstifanın kabul edilmeyişi ve kahramanlar gibi dönüşü. Bulaşıcı Hastalıktan çok Bakanı konuşur olduk. Bakan Bey geri dönünce, hastalık bulaşmaktan vazmı geçti” dedi

 

İYİ Parti Afyonkara-hisar İl Başkanı Mehmet İnkaya, yaptığı yazılı açıklama ile gündemi değerlendirdi.
“HALA POLİTİKA YAPMA PEŞİNDE BİR ANLAYIŞ VAR”
Virüsün Türkiye’de ve Afyonkarahisar’da can almaya devam etiğini dile getiren İnkaya “Virüsle mücadelede anı kurtarma, sorumluluğu olan kurum ve kuruluşlar günü kurtarma peşinde. Önümüzdeki günler, aylar, hatta yıllarda hastalıkla ilgili bir planlama yapılmıyor. Hangi iş kollarında yasaklara düzenleme ve sınırlama getirilecek belli değil. Sanayimiz, önümüzdeki dönem nasıl bir çalışma uygulamayı düşünüyor? Planlama yapıldı mı? Hala politika yapma peşinde bir anlayış! Vatandaşın hastalıkla mücadelesini kolaylaştırıcı önlemler de yok. Pazaryeri var doğru düzenlenmiş el yıkama yeri yok. Sağlık çalışanlarına değer veren yok. Alışveriş merkezlerinde kişi sayısına uyan, kuralı uygulayan yok.” şeklinde konuştu.
“BULAŞICI HASTALIKTAN ÇOK,
BAKANI KONUŞUR OLDUK”
Korovirüs nedeniyle belirlenen kuralları kontrol edenlerin bazılarının da gerekli kurallara uymadıklarını iddia eden İnkaya, “Kontrol yapanlardan bazıları bile, gerekli kurallara uymuyor. Geçen hafta 31 ilde Cuma gecesi ilan edilen hafta sonu sokağa çıkma yasağı? Yaklaşık iki saatte binlerce, milyonlarca insanın yasağı ihlali!
Onca emek onca çalışma boşa gitti. Arkasında İçişleri Bakanının istifası. İstifanın kabul edilmeyişi ve kahramanlar gibi dönüşü. Bulaşıcı Hastalıktan çok Bakanı konuşur olduk. Şimdi Bakan Bey geri dönünce, hastalık bulaşmaktan vazmı geçti? Sağlık çalışanlarının ve vatandaşın emeği boşa gitmedi mi.” ifadelerini kullandı.