Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bakan Eroğlu Yörükler Mobilya’nın açılışına katıldı

Orman ve Su İşleri
Bakan Eroğlu Yörükler Mobilya’nın açılışına katıldı

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Afyonkarahisar’daki seçim çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor. Çalışmalar kapsamında Afyonkarahisar’da çeşitli faaliyetlerde yer alan Bakan Eroğlu, Milli Birlik caddesindeki Yörükler Mobilya’nın3. Şubesinin açılışını yaptı.
“KADİR OKYAR’DAN ÇOK ŞEY ÖĞRENDİK”
İşe küçük yaşlarda başladıklarının altını çizen Yörükler Mobilya Sahiplerinden İlyas Okyar, “Ticaret hayatımızda babamız Kadir Okyar’dan çok şey öğrendik. Başarılı olma sanatını ondan öğrendik. 90’lı yıllarda pazarlarda başladığımız ticari hayatımızda değerli müşterilerimizin desteğini arkamıza alarak, çok çalışarak geldiğimiz bu günlerde 3. mobilya şubemiz olan mağazamız Afyon’un en şık yeri oldu. Bereketli bir günde yağmurda bizleri yalnız bırakmayarak buraya kadar gelen herkese teşekkür ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.
“ÜÇÜNCÜ MAĞAZA HAYIRLI OLSUN”
Yörükler Mobilya’nın 3. Şubesinin açılışında konuşan Bakan Eroğlu, “3. Mağazalarını açan Yörükler mobilyayı tebrik ediyorum. Ticaret yapmak bizim için çok önemli. Ama biz yıllar boyunca ticareti yabancılara bırakmışız. Artık Türkiye’de ticaret konusunda da çok büyük gelişme var. Artık bütün iş adamlarımız sadece Türkiye’de değil, tüm dünyaya ihracat yapıyor. İş adamlarımızın gitmediği ülke yok artık. İhracat rakamlarımızda son 15 yılda 3 kat arttı. Ben Yörükler Mobilya sahiplerine bu işlerini daha da büyütmesini, önce Türkiye’de, sonrada dünyada söz sahibi olmasını bekliyoruz. Rabbim inşallah helalinden bol kazan lütfeylesin. Buradan mobilya alarak ev kuranlara mutluluk versin. 3. Mağaza da hayırlara vesile olsun” ifadesine yer verdi.
Eroğlu’nda sonra İl Müftüsü Şükrü Kabukçu’nun yaptığı duanın ardından Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, protokol üyeleri, mağaza sahipleri birlikte açılış kurdelesini kesti. Şubeyi gezen Eroğlu ve protokol üyeleri fiyatları ve mobilyalara inceledi.
Açılışa özel yastık ve paspasların 1 lira olduğu duyurulunca açılışa gelenler ürünleri alabilmek için büyük çaba harcadı. Araç kasasından satışa başlanan ürünler kısa sürede tükendi. Bazı vatandaşlar ezilme tehlikesi geçirdi, bazıları da aldığı ürünlerin sevincini yaşadı. >> Ali Fuat GÜÇLÜER’in Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti