Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bakan Eroğlu’ndan memleketine teşekkür – Kocatepe Gazetesi

Orman ve Su İşleri
Bakan Eroğlu’ndan memleketine teşekkür

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, 16 Nisan Pazar günü gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Halk Oylamasında ağırlıklı olarak evet tercihinde bulunan Afyonkarahisarlılara teşekkür etti.
Halk oylamasında sandığa giderek iradesini ortaya koyan Afyonkarahisarlılara teşekkür eden Veysel Eroğlu, milletin bir tercihte bulunduğunu ve bu tercihin ülkeyi daha güzel günlere götüreceğini söyledi.
Afyonkarahisar’da halk oylamasının huzur ve sükûnet içinde gerçekleştiğini Eroğlu şunları söyledi: “Yoğun bir çalışmanın ardından milletçe bir halk oylamasına gittik ve istediğimiz neticeyi de aldık. Afyonkarahisarlı hemşehrilerim iradeleri doğrultusunda vazifelerini yerine getirdi. 16 Nisan 2017’de evet diyen kardeşlerimiz de, hayır diyen kardeşlerimiz de kazanmıştır. Ben sandığa giderek tercihini yapan bütün Afyonkarahisar’a can-ı gönülden teşekkür ediyorum. Bir milat olan 16 Nisan’a kadar memleketimiz için nasıl çalışmışsak nasıl yatırım yapmışsak bundan sonra da aynı gayretle yatırımlara devam edeceğiz. 2023, 2053, 2071 hedeflerimize durmadan koşacağız. Bugün bir ayrışma günü değil aksine bir ve bütün olma günüdür, gönüller de yürekler de bir olsun.”

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti