Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bakan Eroğlu’ndan tüm teşkilatlara ve partililere ortak mesaj; Reis’i Afyon’a yakışır karşılayalım

HÜKÜMETİN BEREKETİAFYONKARAHİSAR’DANOrman ve Su
Bakan Eroğlu’ndan tüm teşkilatlara ve partililere ortak mesaj; Reis’i Afyon’a yakışır karşılayalım

HÜKÜMETİN BEREKETİ
AFYONKARAHİSAR’DAN
Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Milletvekilleri Av. Ali Özkaya ve Hatice Dudu Özkal ile birlikte AK Parti İl Başkanlığı’nda partililer ve teşkilat mensuplarıyla bir araya geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yarın Afyon’da ki Toplu Açılış Töreninde 1 milyar 28 milyon TL tutarında 275 dev tesisin açılışını yapacağını belirten Eroğlu; “Her seçimde Afyonkarahisar destan yazıyor. Yarın Cumhurbaşkanımız Afyonkarahisar’a geleceği için onu burada coşkulu bir şekilde karşılamamız gerekiyor. Çünkü AK Parti mübarek şehir Afyon’da kuruldu. Bugünkü hükümetin bereketi, AK Parti’nin bereketi Afyonkarahisar’dandır. Burası şehitler diyarı. Cumhurbaşkanımız Afyonkarahisar’a eli boş gelmiyor. Tam 275 tane büyük tesis. Bununda toplam maliyeti 1 milyar 28 milyon TL. Bir seferde bu kadar açılış yapıldığı baki değil. 15 Mart’ta Afyonkarahisar’da bir rekora imza atıyoruz. Bu açılışta sadece Orman ve Su İşleri Bakanlığı’nın yatırımları yok. Pek çok Bakanlığımızın yatırımları var. Allah Afyonkarahisar’ımıza bereket ihsan buyursun” dedi.  
ERDOĞAN COŞKUYLA KARŞILANACAK
Afyonkarahisar halkının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı büyük coşku ile karşılayacağı söyleyen Eroğlu şöyle konuştu:
“Adıyaman’daki mitingde yaklaşık 150 bin kişi iştirak etti. Dolayısıyla hepinize vazife veriyoruz. Belediye Başkanları, ilçe başkanları iyi çalışma yapmalı. Miting günü Afyonkarahisar hafif yağmurlu gözüküyor. Bu bağlamda yağmurluk, şapka, bayrak ve su tedarik ediyoruz. İnşallah gençlik kollarımız, kadın kollarımız, vatandaşlarımıza sahip çıkacak. Bütün ihtiyaçlarını karşılayacaksınız. Afyonkarahisar’da çok büyük coşku olması için bütün ilçelerimizi bekliyoruz. Teşkilatlarımıza güveniyoruz.”
Bakan Eroğlu konuşmasının ardından İl Başkanlığından ayrıldı. Daha sonra AK Parti İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, Milletvekilleri Ali Özkaya ve Hatice Özkal’da basına kapalı olarak partililere hitap etti.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti