Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Bakan isteyen Afyon kararı ona göre verecek”

“Bakan isteyen Afyon kararı ona göre verecek”
“Bakan isteyen Afyon kararı ona göre verecek”

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, AK Parti hükümetleri döneminde Afyonkarahisar’a yapılan yatırımları hatırlatarak değerlendirmelerde bulundu.
EN BÜYÜK YATIRIMLARI AK PARTİ YAPTI
AK Parti’nin Afyonkarahisar’da kurulduğunu, partinin lideri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a Afyonkarahisar halkının ayrı bir sevgi beslediğini söyleyen Eroğlu şöyle konuştu: “Afyonkarahisar en büyük yatırımları AK Parti iktidarında gördü. Sayın Cumhurbaşkanımızın Afyonkarahisar’a ayrı bir sevgisi var. Afyonkarahisar’ın da Sayın Cumhurbaşkanımıza. Burası istiklalin kazanıldığı mübarek topraklar. Şu ana kadar Afyonkarahisar’a toplam 20 milyar TL yatırım yaptık. Yatırımcılar OSB’de yer bulamaz halde. Sigortalı çalışan sayısı yüzde 94’dür. İşsizlik oranı büyük ölçüde azalmıştır. Afyonkarahisar’ın ihracaatı üç kat arttı.”
“BİR ÇİVİ ÇAKTILAR MI?”
Afyonkarahisar’da baraj olmadığı dönemde toplam 59 baraj yaptıklarını, 12 baraj ve 4 gölet daha yapacaklarını söyleyen Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, 213 dere ıslahı yapıldığını hatırlattı. “Ey çiftçi kardeşim biz 1 milyar TL gelir artışı sağlayacağız” diyen Eroğlu sözlerine şöyle devam etti: “Bin 500 köprü yaptık. Böyle bir şey dünyanın hiçbir yerinde yok. Ama Afyonkarahisar’da birileri konuşuyor. Belge varsa ortaya koysunlar. Bizden önce Kokarçay olan Akarçay bizim iktidarımızda Akarçay oldu. Ben Afyon Lisesi’nde yatılı öğrenci olduğum dönemde dışarıda gezerken boz dağlara bakardım. Bakan olur olmaz ilk işimiz boz tepeleri, dağları ağaçlandırmak oldu. Akdağ Tabiat Parkı muhteşem olacak. Sayın Cumhurbaşkanımıza takımlarımızın birinci lige yükseleceklerini kast ettiğimi hatırlatacağım. Peki ya bizden öncekiler, onlar Afyonkarahisar’a bir çivi çaktılar mı?”
“YAPARSAK BİZ YAPARIZ”
Dünya da 7 bin 500 tesisle en çok tesis açan bakan olduğunun altını çizen Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu şöyle konuştu: “Dünyada en çok tesis açan bakan unvanına sahibim. İzimiz olmayan şehir yok. Ben Afyonkarahisar’dan bu seçimde tam destek istiyorum. Yaparsak biz yaparız onlar konuşur. 24 Haziran akşamı inşallah bir değerlendirme yapacağım. Ama şu anda anket sonuçlarına yönelik bir şeye girmem. Bakansız kalmak istemeyen Afyon kararını ona göre verecek. Afyonkarahisar’dan 6-0’lık destek istiyorum”
>> Burcu AYDIN’ın Haberi