Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bakan Kasapoğlu, Afyon’daki hizmetler için teşekkür etti

Gençlik ve Spor Bakanı

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu, Afyonkarahisar’daki ziyaretleri çerçevesinde yapılan
hizmetleri yerinde inceledi. Kasapoğlu, Afyonkarahisar Valiliği ve Afyonkarahisar Belediyesi’ne teşekkür etti

 

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu, Afyonkarahisar’daki temasları çerçevesinde Afyonkarahisar Belediyesi Meclis Salonu’nda Afyonkarahisar’daki yatırımlar hakkında istişarede bulundu. Bakan Kasapoğlu, Afyonkarahisar için çok önemli yatırımların müjdesini verdi.
ZEYBEK: SÖZ VERDİK,
BOŞ BIRAKMAYACAĞIZ
Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, “Belediye olarak Afyonkarahisar olarak ilimize yapılacak tesisleri tüm gençlerimizle beraber boş bırakmayacağımızın sözünü verdik.” dedi.
Bakan Kasapoğlu da Afyonkarahisar Belediyesi ve ilçelerle olan işbirliğini güçlendirerek 2023, 2053 ve 2071 planlamalarında başarıya ulaşacaklarını kaydetti.
FRİG VADİSİ, KENDİNE
HAYRAN BIRAKIYOR
Frig Vadisi’nin kalbi, tarihin yaşamla birleştiği nokta Ayazini’yi gezen Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu ile Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek, yapılan çalışmalarla kendisine hayran bırakacak görünüme kavuşarak turizme kazandırılan bölgede incelemelerde bulundu.
VALİ ÇİÇEK’E TEŞEKKÜR ETTİ
Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu ile Vali Gökmen Çiçek, Emre Gölü çevresinde devam eden rekreasyon çalışmalarını inceleyerek, son durumuna ilişkin bilgiler aldı. Bakan Kasapoğlu, projeleri hayata geçiren ve bölgeyi ayağa kaldıran Vali Çiçek’e teşekkür etti.
BİNİCİLİK İÇİN ÖNEMLİ POTANSİYEL
Kasapoğlu, Emre Gölü’nde de yeni çalışmalar olacağını ifade ederek, “Az önce gençlerimiz karşıladı atlarıyla, hakikaten biniciliğe yönelik burada ciddi bir çalışma ve potansiyel var. Burada yine güçlendirme adına binicilik tesislerinin de ihalesi tamamlandı. Önümüzdeki günlerde inşaatı da başlayacak. Bu tarihi bölgeyi hem spor turizmiyle hem geleneksel sporlarla ilgili çalışmaları da güçlendirerek daha farklı bir boyuta taşıyacağız. Hem bölgeye hem ile hayırlı olsun.” dedi.
GENÇ OFİS PROJESİ’NE TAM DESTEK
Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu Vali Gökmen Çiçek ile birlikte, gençlerin sosyal, kültürel ve sportif tüm faaliyetlerine hizmet edecek olan çok amaçlı Spor Salonu ve Genç Ofis’te incelemelerde bulunarak, binada devam eden restore çalışmaları hakkında bilgiler aldı.
AKARÇAY’DA YAPIMI SÜREN
KANO TESİSİNİ İNCELEDİLER
Öte yandan, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu ile Vali Gökmen Çiçek, Akarçay’da yapımı süren Türkiye’de ilk kez şehir merkezine kurulan Kano Tesisi Merkezi’nde incelemelerde bulundu. Bakan Kasapoğlu, “Bu bölgede kadınlarımızın sportif faaliyetler yapabileceği alanlar için çalışmalara başlıyoruz.” dedi. >> Burak AYDIN’ın Haberi