Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bakan talimat verdi, sorun çözülecek

Bu haberin fotoğrafı yok
Bakan talimat verdi, sorun çözülecek

Orman ve Su İşleri Bakanlığı’ndan yapılan yazılı açıklamada, Arızlı Göleti’ndeki sorunun çözümü için Afyonkarahisar İl Genel Meclisi ile DSİ yetkililerinin harekete geçtiği bildirildi

Orman ve Su İşleri Bakanlığı’ndan yapılan yazılı açıklamada, Bakan Veysel Eroğlu’nun Afyonkarahisar’ın Şuhut ilçesine bağlı Arızlı Köyü’nde bulunan Arızlı Göleti’nde yaşanan problemin çözülmesi için talimat verdiği bildirildi.
Bakanlıktan yapılan açıklamada, “Gölette meydana gelen su kaçağı probleminin 28 Mayıs 2012 tarihinde kendisine intikal etmesi üzerine Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, meselenin çözülmesi için Afyonkarahisar İl Genel Meclisi Başkanı, Devlet Su İşleri Genel Müdürü ve DSİ Isparta Bölge Müdürüne talimat verdi. Yaklaşık 10 yıl önce dönemin Köy Hizmetleri Müdürlüğü tarafından inşa edilen gölette yaşanan su kaçağı probleminin çözümü için hem Afyonkarahisar İl Genel Meclisi hem de DSİ yetkilileri incelemelerde bulunarak söz konusu gölette gerekli çalışmaların yapılması için harekete geçti” ifadelerine yer verildi. (Kocatepe)