Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bakan Varank’tan AK Parti heyetine destek sözü

Bakan Varank’tan AK Parti heyetine destek sözü

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Afyonkarahisar’daki OSB’ler için destek sözü verdi

 

AFYON HEYETİNDEN
KALABALIK ZİYARET
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Afyonkarahisar heyeti, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ı ziyaret etti. Varank’a Afyonkarahisar’da ki OSB’lerin taleplerine ilişkin bilgi veren heyet, destek sözü aldı. Heyette; AK Parti İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, AK Parti Milletvekilleri Veysel Eroğlu ve Ali Özkaya, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, İl Genel Meclis Başkanı Burhanettin Çoban, Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt, Sinanpaşa Belediye Başkanı Erdal Karaman, Şuhut İlçe Başkanı Ali Diren, ATSO Başkanı Hüsnü Serteser, OSB Başkanı Bekir Yeşilay ve iş insanı Yavuz Kocaşaban yer aldılar.
VARANK’A TALEPLER
HAKKINDA BİLGİ VERİLDİ
Ziyarette gündem 1. Organize Sanayi Bölgesi, 2. Organize Sanayi Bölgesi ve Şuhut Organize Sanayi Bölgeleri oldu. OSB’lerin genişlemesi ve yatırımların görüşüldüğü ziyaret hakkında bilgi veren Hüseyin Ceylan Uluçay, “Genel anlamda Bakanımız yerlileştirme konusunda hangi ürünleri nasıl yerlileştirebiliriz, ne tip katkılarla bu ürünlerin Türkiye’de üretilmesini sağlayabiliriz? Bu konuda çalışmalar yapmamızı istiyor. Bununla birlikte mevcut OSB’lerde genişleme ve yatırımları da kendilerine ilettik. Belediye Başkanlarımız, İGM Başkanımız ve ATSO Başkanımızın taleplerine ilişkin bilgi aldı.” dedi.
“BİZ SANAYİCİMİZİ HİÇBİR ŞEY ENGELLEMESİN İSTİYORUZ”
Uluçay şunları kaydetti: “Biz sanayicilerimiz yatırımlarına devam etsin, hızlı ilerleyen çarklar daha hızlı dönsün ve şehrimizdeki istihdam oranı artsın diyerek sanayicimizin önüne hiçbir şeyin engel olmasını istemiyoruz. Her biri birer üretim merkezleri olan OSB’lerimizin şehrimizin dört bir yanına yayılarak artmasını istiyoruz. Bizler, OSB’nin devam eden ve planlanan projeleri hakkında Sayın Bakanımıza bilgi vererek OSB’lerin dolayısıyla da üretim altyapısının güçlendirilmesini çok önemsediğimizi ifade ettik. Bakanımız da gereken destekleri vereceklerini söyledi.” >> Burak AYDIN’ın Haberi