Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bakan’dan gazetecilere TOKi müjdesi

Bu haberin fotoğrafı yok

Biri dizi temas ve incelemede bulunmak üzere Afyonkarahisar’a gelen Çevre ve Orman Bakanı veysel Eroğlu, Afyonkarahisar Gazetecileri Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti

Basınla ilgili anılarını anlattı
Kendisinin de bir dönem gazetecilik yaptığını ifade eden Bakan Eroğlu, Afyonkarahisarlı gazeteciler için yapacakları Basın Hatıra Ormanı’na kendisinin de ağaç dikeceğini söyledi. Dernek yönetiminin TOKİ ile ortaklaşa gazeteciler için ev yaptırma projesini ilgi ile dinleyen Eroğlu, Afyonkarahisar’da aktif çalışan gazeteci ve muhabirlerin ev sahibi olması içi her türlü desteği vereceğini söyledi. Afyonkarahisar Gazetecileri Dayanışma Derneği’nin Ordu Bulvarı’ndaki binasında gerçekleşen ziyarette Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu, gençlik yıllarına ait basınla ilgili anılarını anlattı. Şuhut’taki 25 Ağustos Tabiat Parkı’nın açılışında, kendisine yıllar önce Şuhut’taki bir gazetede yazdığı köşe yazısını hediye eden Afyonkarahisar Gazetecileri Dayanışma Derneği Yönetim kurulu üyesi Mehmet Abdioğlu’na teşekkür eden Eroğlu, “Benim de o dönemde köşe yazısı yazdığım, gazetecilik yaptığımı düşünürsek; buradaki en eski gazeteci benim” dedi.
“Birlik beraberlik sevindirci”
Afyonkarahisarlı basın mensuhplarının kendisiyle birlikte ilçe ilçe ve köy köy her türlü hizmetin duyurulmasına büyük katkı sağladıklarını ifade eden Bakan Veysel Eroğlu, Afyonkarahisar’da gazeteciler için bir hatıra ormanı da yapacaklarını hatırlattı. Hatıra ormanının ağaç dikme etkinliğinde basın mensuplarıyla birlikte piknik yapacaklarına değinen Eroğlu, kendisinin de basın ormanına ağaç dikeceğinin sözünü verdi.
Ziyarette karşısındaki kalabalık muhabir topluluğunu görünce hangi muhabirlerin Afyonkarahisar Gazetecileri Dayanışma Derneği üyesi olduğunu da sordu. muhabirlerin tamamının el kaldırması üzerine dernek yönetimi Afyonkarahisar basının büyük bölümünün Afyonkarahisar Gazetecileri Dayanışma Derneği çatısı altında toplandığını açıkladılar. Ziyarete katılan protokol üyelerinin de TBMM Genel Kurulu gibi oldu efendim şakaları yapılan dernekte Bakan Eroğlu, basın mensupları arasında gördüğü birlik ve beraberliğin oldukça sevindirici olduğunu anlattı.
“Üzerimize düşeni yaparız”
AGD’nin basın mensuplarını ev sahibi yapmaya yönelik projelerinden bahsedilen ziyarette Bakan Eroğlu, “Belediye Başkanımızla yer konusunda temasa geçin. Biz de üzerimize düşeni yapalım. Bu projenin gerçekleşmesi için gerekin yapalım” dedi.
Afyonkarahisar Gazetecileri Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Celal Bursalıoğlu, Bakan Veysel Eroğlu’na derneğin ableminin bulunduğu bir anı tabağını takdim etti. Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu da bir anı tabağı ile Afyonkarahisar’da bir gün böyle olacak dileği ile sık ağaçlı bir orman resmini Ayonkarahisarlı gazeteciler adına Başkan Bursalıoğluna hediye etti. Ziyarete Bakan Eroğlu’nun yanı sıra Vali İrfan Balkanlıoğlu, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, İGM Başkanı Salih Sel, AK Parti il Başkanı Mehmet Zeybek, Emniyet müdürü İsmail Türkmenli katıldı.