Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bakanlık heyeti AFSÜ’yü ziyaret etti

“Sağlık ve Esenlik Turizmi”

“Sağlık ve Esenlik Turizmi” konulu proje kapsamında Kültür ve Turizm Bakanlığı heyeti Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi (AFSÜ) Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezini ziyaret etti

 

AFSÜ’nün kurumsal paydaşları arasında olduğu “Afyonkarahisar-The Salutary City” projesinin, ilk 5’e kalarak finalist olması üzerine Kültür ve Turizm Bakanlığı’ndan gelen uzmanlar heyeti Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezini ziyaret ederek Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ümit Dündar ve Prof. Dr. Adem Aslan ile Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi Başhekimi Doç. Dr. Ahmet Ali Tuncer’den bilgi aldı.
“Afyonkarahisar-The Salutary City” projesi ile “Sağlık ve Esenlik Turizmi” temalı Avrupalı Seçkin Destinasyonlar Programında (EDEN) ilk 5’e girmeyi başaran Afyonkarahisar’da incelemelerde bulunmak üzere Kültür ve Turizm Bakanlığı’ndan gelen uzmanlar, Afyonkarahisar’daki alternatif turizm destinasyonlarının yanı sıra AFSÜ Hastanesini de ziyaret ederek yetkililerden bilgi aldı.
İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Tanır’ın da hazır bulunduğu ziyaretin ardından, uzmanlar heyetini makamında kabul eden AFSÜ Rektörü Prof. Dr. Nurullah Okumuş, AFSÜ olarak, sağlık turizmi konusunda bir atılım içinde olan Afyonkarahisar’ın potansiyelini açığa çıkaracak bir projenin paydaşları arasında yer almaktan büyük bir memnuniyet duyduklarını söyledi.
Afyonkarahisar, Kültür ve Turizm Müdürlüğü koordinasyonunda AFSÜ Uluslararası İlişkiler Uygulama ve Araştırma Merkezinden Öğretim Görevlisi Murat Şen tarafından hazırlanan “Afyonkarahisar-The Salutary City” projesi seçilirse, Seçkin Turist Destinasyon Ödülünü alarak Avrupa çapında tanıtım fırsatı elde edecek.