Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Balbay ve Haberal’a destek mektubu

Bu haberin fotoğrafı yok
Balbay ve Haberal'a destek mektubu

Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Kadın Kolları, 12 Haziran 2011 seçimlerinde milletvekili olmaya hak kazanan, ancak bir soruşturma nedeniyle Silivri Cezaevi’nde tutuklu bulunan Mehmet Haberal ile Mustafa Balbay’a destek mektubu yolladı

Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Kadın Kolları, bir soruşturma nedeniyle Silivri Cezaevi’nda tutuklu bulunan CHP İzmir Milletvekili Mustafa Balbay ile CHP Zonguldak Milletvekili Mehmet Haberal’a destek olmak amacıyla mektup gönderdi. PTT’den APS ile gönderilen mek-tup hakkında konuşan CHP Afyonkarahisar Kadın Kolları Üyesi Serap Besne, “Milli iradeyle seçilmiş olan milletvekillerimizi Meclis’te görmek için gönderdiğimiz bir mektuptur bunlar. Onlara destek amaçlı göndermiş bulunuyoruz” dedi.
“Yanınızdayız…”
CHP Kadın Kolları üyelerinin Mustafa Balbay ve Mehmet Haberal’a gönderdiği mektupta şu ifadelere yer verildi:
“Afyonkarahisar Kadın Kolları olarak milli iradenin seçmiş olduğu siz değerli vekillerimizi çalışmalara başlamanızı temsil ettiğiniz milli iradenin gerçekleşmesi ve Cumhuriyet Devrimleri, Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda aydınlık bir gelecek kurmak inancı ile sizlerin yanınızda olduğumuzu bilmenizi isteriz. Sağlık ve esenlikler diliyoruz.” (Kocatepe)