Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Balkanlıoğlu, önemli nasihatler verdi – Kocatepe Gazetesi

Balkanlıoğlu, önemli nasihatler verdi – Kocatepe Gazetesi
Balkanlıoğlu, önemli nasihatler verdi

Protokol üyeleri, Belediye’deki bayramlaşmanın ardından Huzurevi’ni, Emniyet Müdürlüğü’nü, Fevzi Çakmak Çocuk Yetiştirme Yurdu’nu, İl Jandarma Komutanlığı’nı ve Göğüs Hastanesi’ni ziyaret ettiler

Huzurevi’nde yaşlılara önem verilmesi gerektiğinin altını çizen Vali Balkanlıoğlu, İl Emniyet Müdürlüğü’nde de Emniyet personeline teşekkür etti. Ramazan’ın, Zafer Bayramı’nın, Ramazan Bayramı’nın herhangi bir ciddi asayiş sorunu ile karşılaşılmadan geçirildiğini belirten Balkanlıoğlu, bu konuda İl Emniyet Müdürlüğü personelinin de üzerine düşen görevi yerine getirdiğinin altını çizdi.
Balkanlıoğlu, Fevzi Çakmak Çocuk Yetiştirme Yurdu’nda ise duygusal bir konuşma yaptı. Yurtta kalan öğrencilere “Çok çalışın” tavsiyesinde bulunan Balkanlıoğlu, şöyle dedi:
“Bizim imkânlarımız, sizinkinden daha sınırlıydı. 3 öğün yemek yiyorsunuz, dersinizde yardımcı olacak öğretmenleriniz var. Yurdunuz kışın sıcak, yazın serin. Sizin tek yapmanız gereken çok çalışmak. Hiçbir zaman ümitsizliğe düşmeyin. Ben, arkadaşlarım benimle alay etmesin diye kaymakam olmak istediğimi söylemekten çekinirdim. Oysa bakın, kaymakam oldum, sonra vali oldum. Siz de vali, belediye başkanı, emniyet müdürü, sağlık müdürü, milletvekili, avukat olacaksınız.” (Kocatepe)