Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ballıpınar Antalya’da – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar’da yıllardır 800 m2’lik
Ballıpınar Antalya'da

Afyonkarahisar’da yıllardır 800 m2’lik kapalı alanı ile hizmet veren ve 1978 yılından bu zamanlara uzanan tecrübeleri ile 2010 yılında ‘Yılın Sağlık Kurumu’ ödülüne layık görülen Özel Ballıpınar Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Antalya’da da hizmet vermeye başladı. Antalya, Güzeloba Bölgesi’nde 600 m2’lik bir alanda hizmet vermeye başlayan Özel Ballıpınar Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği’nin dün gerçekleşen açılış törenine Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, Antalya Valisi Muammer Türker, Antalya İl Sağlık Müdürü Dr. Ünal Hülür ve çok sayıda davetli katıldı.
TEDAVİ VE TATİL BİRARADA
Ballıpınar Ağız ve Diş Sağlığı Antalya Polikliniği’nin açılışında bir konuşma yapan Dt. Nevzat Ballıpınar, yılladır sürdürdükleri profesyonel ve titiz hizmetten taviz vermeyeceklerini söyledi.
Afyon’da 1978’den bu yana sağlık sektöründe profesyonel hizmet verdiklerini dile getiren Dt. Nevzat Ballıpınar, 40 yıla yaklaşan tecrübelerini şimdi de Antalya’ya taşıdıklarını belirtti.
Polikliniklerin stratejilerini faaliyet gösterdiği bölgenin ağız ve diş sağlığı standartlarını yukarı çekerek hasta memnuniyeti anlayışı sürdürülebilir kalite saygınlık ve bölgesel liderliği  sağlamak üzere yapılandırdığını belirten Ballıpınar, yeni tesisle ilgili olarak şu bilgileri aktardı:
“Antalya’daki merkezimizle ekonomik ve profesyonel tedavinin yanında keyifli bir tatil olanağı sunmayı amaçlıyoruz. Diş hekimliği bir meslek dalı olmakla birlikte sanat yönü de bulunmaktadır. Önemli detaylı tedavilerin yapılması için tam teşekküllü bir polikliniğin olması gerekir. Polikliniklerimizde steril bir şekilde şu hizmetleri vremekteyiz: Oral Diagnoz Er-Yag (Set Doku Lazeri), Diod (Yumuşak Doku Lazeri), Ortodonti, İimlant, Protez, Panaromik, Sefalometrik Röntgen, Dac Cihazı, ND Yag (Yumuşak Doku Lazeri), Pedodonti, Periodontoloji, Cerrahi Tedavi, Rvg Tomografi, Sterilizasyon, Eurosonik Cihaz.”
AÇILIŞA ÖZEL İNDİRİM
İleri teknoloji ve maksimum hijyen ile sağlıklı hizmet vermek adına her geçen gün kendi ile yarışan Özel Ballıpınar Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, açılışa özel olarak düzenlediği ve ilk üç ay boyunca devam edecek olan yüzde 25 indirim fırsatı ile Antalya halkını kaliteli hizmet ile buluşturmayı hedefliyor.
Hizmetleri arasında VIP Klinik, çocuk oyun alanı, cafe-bistro gibi alanlar bulunan Özel Ballıpınar Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, Ballıpınar Kids web sitesi projesi ile de yaşı küçük hastalarının yanında olmayı amaçlıyor. (Kocatepe Haber Merkezi)