Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Banvit’i de YENEMEYECEKSEK oynamayalım”: 72-71

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nde
“Banvit’i de YENEMEYECEKSEK oynamayalım”: 72-71

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Afyon Belediyespor basketbol takımı ligin 9. haftasında Banvit’e konuk oldu. Trabzonspor’un ligden çekilmesi ile bir maç eksiği bulanan Afyon Belediye 8. maçında Banvit’e 72-71 mağlup oldu. Taraftar camiası oynanan maçın ardından “Banvit’i de yenemeyeceksek oynamayalım” yorumunda bulunarak tepki gösterdi.
“CAN SEVİM İSTİFA”
Kulübün sosyal medya hesabından paylaşılan maç sonucunun altına yorumlar yağmur gibi yağdı. Paylaşımın altında “Can Sevim İstifa”, “Yazıklar Olsun”, “Can Sevim Şu Kadroyu Ve Süper Ligi Hak Etmiyorsun”, “Şu Hocayı Yollayın Artık Bu Ne Ya?” şeklindeki yorumlar başta olmak üzere daha birçok olumsuz yorum bulunuyor.  
KOÇ SEVİM’İN EŞİ POLEMİĞE GİRDİ
Koç Can Sevim’in eşi Meryem Subaşı Sevim “Sizin gibi fake hesapları kim salıyor buralara ya? Bu ne hadsizlik böyle! Arkadaşım sen necisin? Basketbol bilgin, geçmişin, kariyerin nedir? Taraftar olmakla saygısızlık yapmayı ayırt etmeyi öğrenin ondan sonra yorum yapın buralarda! Kazanınca nerdesiniz?” yorumu yaptı. Ayrıca Bayan Sevim, bir diyetisyenin “Sırf, belki Can Hoca’yı kovarsınız diye yorum yazıyorum” yorumuna da “Bir de diyet listesi yazsanıza Can hocanın takımın başında olmasını hazmedemeyenler için! Hem belki herkes kendi işini yapmış olur böylece.” yorumu ile cevap verdi.
KEÇİLER’DEN 19 TOP KAYBI
Üç sayı çizgisinin gerisinde 4/22’te (yüzde 18) kalan Banvit’te yalnızca 9 top kaybedilmesi, son çeyrekte Şehmus-Rıdvan ikilisinden gelen 14 sayı galibiyette hayli etkili oldu. Afyon ise 7/18 ile üçlük kullanıp 19 top kaybetti.
Maça kötü başlayan Afyon Belediye ilk çeyrekte 21-14 geride kaldı. İkinci çeyrekte öne geçmeyi başaran Afyon Belediye ilk yarıyı 35-33 önde tamamladı.
Son çeyreğe de Afyon Belediye iyi başladı ve çeyrek sonuna kadar farkı 8 sayıya çekti. Son çeyrekte farkın artmasını sağlayan Afyon Belediye, daha sonra da Banvit’in farkı azaltmasına engel olamadı. Farkı azaltan Banvit yaptığı son atakta bulduğu iki sayı ile 72-71 öne geçti. Maçın son topunu kullanan Afyon Belediye ise Hagins ile potada etkili olamadı ve maçı 72-71 Banvit kazandı.
8 MAÇTA 2 GALİBİYETTE KALDIK
Oynanan maçların ardından Afyon Belediye kazanabileceği maçlardan aldığı mağlubiyetlerle ligin sonunda kaldı. 15 takımlı ligde 13. sırada kalan Afyon Belediye’nin mağlubiyetlere bir an önce çözüm bulması gerekiyor.