Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başarılı Müdür Astana’ya tayin oldu

Başarılı Müdür Astana’ya tayin oldu
Başarılı Müdür Astana’ya tayin oldu

Afyonkarahisar’ın sevilen Emniyet Müdürü Fahrettin Şen Kazakistan’ın Başkenti Astana Büyükelçiliği İçişleri Müşavirliğine atandı.
Geçtiğimiz Cuma günü akşam saatlerinde yayınlanan kararname ile Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesinde bulunan 13 daire başkanının da bulunduğu 40 üst düzey emniyet müdürü  “güvenlik ataşesi” olarak yurtdışı görevlere atandı.
Fetö ile mücadelede yaptığı başarılı operasyonlarla ülke çapında dikkat çeken Emniyet Müdürü Şen, geçtiğimiz günlerde yapılan son operasyonda Fetö’nün GAYBUBET evlerine büyük vurarak dikkatleri üzerine toplamıştı. Başarılı ve sevilen Emniyet Müdürü Fahrettin Şen’in, ani olarak tayini ve yurt dışına atanması Afyonkarahisarlılar arasında büyük şaşkınlık yarattı.
TAYİN DAHA ÖNCE DE GÜNDEME GELMİŞTİ
Afyonkarahisar’a geldiğinden itibaren vatandaşlarla sıcak ilişkiler kuran ve görevinde önemli başarılara imza atan Fahrettin Şen halk arasında sevilen bir isimdi. Son dönemde AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya başta olmak üzere bazı AK Partili yöneticiler ile Müdür Şen’in arasının açık olduğu biliniyordu. Siyasiler tarafından Müdür Şen’in Afyonkarahisar’dan tayini için geçtiğimiz aylarda girişimlerde bulunulmuştu. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun olaya müdahil olması için tayin meselesi ertelenmişti. Müdür Fahrettin Şen’in siyasi görüş olarak MHP’ye yakın olduğu biliniyordu. >> Burak AYDIN’ın Haberi