Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başçiftçi: “10 gün içinde…” – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Başçiftçi: "10 gün içinde..."

Sandıklıspor’un Kulüp Başkanı Hidayet Başçiftçi, Kocatepe Gazetesi’ne yaptığı açıklamada 10 gün içinde 8 futbolcuyla sözleşme imzalayacaklarını belirterek, antrenör arayışlarının sürdüğünü ifade etti

Sandıklıspor’da iki gün önce yapılan genel kurul sonrasında göreve gelen Kulüp Başkanı Hidayet Başçiftçi, Sandıklıspor’un yeni sezonda da başarılı olacağını ifade ederek, çalışmalarının sürdüğünün altını çizdi. Başçiftçi, transfer ve kadro kurma çalışmalarının hızlandığını ifade ederek şöyle konuştu: “Futbolcu arayışlarımız devam ediyor. 10 gün içerisinde 8 futbolcuyla sözleşme imzalayacağız. Taraftarlarımız rahat olsun” dedi.
Hoca konusunda netleşmİş bİr şey yok
Takımı yeni sezonda çalıştıracak teknik heyeti de belirlemek için yönetim kurulunun ara vermeden çalıştığını kaydeden Başçiftçi bu konu hakkında da şöyle konuştu: “Hoca arayışlarımız devam ediyor. Şu an da 6 isim üzerine yoğunlaştık. Bu isimler arasında basında da ismi geçen Derya Hocamız da var. Yakın bir zamanda hocamız da netleşecek.”
Kamp 25 Temmuz’da
başlayacak
Sandıklıspor’un kadrosunu oluşturduktan sonra da iyi bir çalışma ortamı oluşturacaklarını bildiren Başçiftçi, takımı kampa götüreceklerini de açıkladı. Kamp için 25 Temmuz gibi bir tarih belirlediklerini ifade eden Başçiftçi, Sandıklıspor’un herkesin desteğine ihtiyacının olduğunu da belirtti.
Sandıklı halkının desteğİ çok önemlİ
Başçiftçi konuşmasını şöyle sürdürdü: “Zor dönemde göreve talip olduk. Hedefimiz Sandıklı sporumuzu başarılı yapmak. Bunun için ben ve yönetim kurulundaki arkadaşlarımız gece gündüz demeden çalışıyoruz. Sandıklı halkının desteklerini bekliyoruz.” (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti