Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Basın Birliği’ne yoğun destek – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar İl Milli Eğitim
Basın Birliği’ne yoğun destek

Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın Afyonkarahisar Basın Yayın Derneği’ni ziyaret etti.
Dernek yöneticileri ile Milli Eğitim camiası ve basın camiası arasındaki ilişkiler üzerine sohbette bulunan Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, “Afyonkarahisar basın camiasının örnek bir birlikteliğe imza atması bizleri de mutlu etti. Ayrıca dernek binasının da Milli Eğitim Müdürlüğümüzün hemen yanında olması nedeniyle komşuluk ilişkimiz de söz konusu. Geçmişten bugüne Müdürlüğümüzün çalışmalarına hep destek veren basın camiamızla, işbirliğimizin bundan sonra da artarak devam edeceğine inanıyoruz. Birliktelikte emeği geçen herkesi kutluyoruz.” dedi.
Afyonkarahisar Basın Yayın Derneği Başkanı Sezer Küçükkurt ise, basın camiasının öncelikli konularının başında eğitim meselesi geldiğini belirterek, “Milli Eğitim camiamızın başarısı hepimizin başarısı demektir. İl Milli Eğitim Müdürümüz ve personeline çalışmalarında başarılar diliyor, nazik ziyaretleri için teşekkür ediyoruz” dedi.
İŞSİZLER DERNEĞİ’NDEN ZİYARET
Afyonkarahisar İşsizler Derneği Başkanı Hasan Kaya ile dernek yöneticileri Afyonkarahisar Basın Yayın Derneği’ni ziyaret ettiler.
Afyonkarahisar’daki işsiz ve çaresiz kişilere yardım amacıyla uzun yıllardır çalışmalarını sürdürdüklerini belirten İşsizler Derneği Başkanı Hasan Kaya, “Bu çalışmalarımız sırasında değerli basın mensuplarımızın her zaman yardımını ve desteğini gördük. Şimdi de basın camiasının böylesi bir birlikteliği imza atmasını memnuniyetle izliyoruz. Çalışmalarınızda başarılar diliyoruz.” ifadelerini kullandı.