Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Basın Mensuplarına Şiddet Uygulayan Şahsın Partimiz İle Hiçbir İlgisi Yoktur”

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkan Vekili Ömer Dayı, partisinin aday tanıtım toplantısında basın mensuplarına şiddet uygulayan şahsın AK Parti ile bir bağı olmadığı ifade etti.

AK Parti Afyonkarahisar İl

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkan Vekili Ömer Dayı, dün akşam AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığımızın düzenlemiş olduğu aday tanıtım toplantısında, iki basın çalışanına karşı uygulanan ve kamuoyunda büyük yankı uyandıran şiddet olayı ile ilgili açıklama yaptı.

ŞİDDET OLAYININ PARTİMİZLE BİR İLGİSİ YOKTUR”

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkan Vekili Ömer Dayı, basın çalışanlarına karşı gerçekleştirilen saldırının AK Parti ile bir ilgisi olmadığını belirtti. Ömer Dayı, “Dün akşam AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığımızın düzenlemiş olduğu aday tanıtım toplantısında, programımızı takip etmek için davetimizi kırmayarak Prof. Dr. Veysel Eroğlu spor salonuna gelen, gazeteci arkadaşlarımız Oğuzhan Özdemir ve Mehmet Karakaş görevlerini yaptıkları sırada partimizle ilgisi olmayan bir kişi tarafından saldırıya uğramasını üzülerek öğrenmiş bulunuyorum. Özgür, tarafsız ve halka karşı sorumluluğunu bilen Afyonkarahisar basınına verdiğimiz önem, her zaman en üst düzeyde olmuş ve bundan sonra da aynı hassasiyette olacağız. Zira bugün basın, geçmişe göre daha özgürdür ve daha işlevsel haldedir. Bizler; özgür, tarafsız ve halka karşı kendini sorumlu hisseden medyanın önemini gayet iyi biliyoruz.” ifadelerinde bulundu.

 

“YASAL SÜRECİN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ”

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkan Vekili Ömer Dayı, açıklamasını şöyle tamamladı:

“Vatandaşlarımız adına gözcülük yapan, millete ve memlekete hizmet eden gazeteci kardeşlerimizin vazifelerinden, kendini bilen hiç kimse asla rahatsız olamaz. Yapılan bu menfur saldırıyı kınıyor, partimizle uzaktan yakından ilgisi olmayan bu şahıs ile ilgili yetkili kurumların yapacağı yasal girişimlerin de takipçisi olacağımızı kamuoyuna saygıyla duyuruyorum.”