Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Basınla işbirliği içerisinde çalışacağız” – Kocatepe Gazetesi

İlk ziyaretlerini İGM Başkanı
“Basınla işbirliği içerisinde çalışacağız”

İlk ziyaretlerini İGM Başkanı Burhanettin Çoban’a gerçekleştiren ABYD yöneticileri Başkan Çoban’a hem il başkanlığı döneminde, hem belediye başkanlığı döneminde basın kuruluşlarına gösterdikleri ilgi ve destek nedeniyle teşekkürlerini bildirerek, yeni görevinde başarılar dilediler. ABYD Başkanı Sezer Küçükkurt, “Sayın Başkanımızın yeni görevinde de basın kuruluşlarına olan hassas tavrının ve desteğinin devam edeceğine inanıyoruz” dedi. İGM Başkanı Çoban ise yerel basının önemine dikkat çekerek, “Afyonkarahisar’daki basın kuruluşlarımız ilimizin gelişmesi ve güzelleşmesine yönelik çalışmalarını başarıyla sürdürmektedir. Biz de görevimiz gereğince basın mensuplarımızla hep yakın temas halinde olduk. Bizler iyi, güzel hizmetler yapmaya çalışırken, basın mensuplarımız da bizleri bu yönde yönlendirmeye çalıştılar. Bundan sonra da ilimizin gelişip güzelleşmesine yönelik çabalarımızı birlikte sürdüreceğiz.” dedi.
“TEK GAYEMİZ GÜZEL AFYONUMUZA HİZMET ETMEK”
Afyonkarahisar Basın Yayın Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri Afyonkarahisar Belediye Başkanı seçilen Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’e yeni görevinin hayırlı olmasını dileyerek kendisine başarılar diledi. ABYD Başkanı Sezer Küçükkurt, “Sayın Başkanımıza yeni görevinde başarılar diliyoruz. Yeni görevlerinde ilimize ve ülkemize önemli hizmetlerde bulunacaklarına inanıyoruz” dedi. Başkan Zeybek ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek “15 Nisan’da mazbatayı aldıktan sonra göreve başladık ve gerçekten yoğun bir ziyaretçi akını oldu. Halkımızın teveccühünden ziyadesiyle memnunuz. Rabbim bizleri mahcup etmesin, hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin. Tek gayemiz güzel Afyonumuza hizmet etmek. Bu güne kadar kim bir çivi çaktıysa hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Bizlerde bundan sonra üzerimize düşen neyse o gayreti göstereceğiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın.” ifadelerini kullandı.
Ziyaretlere ABYD Yönetim Kurulu Başkanı Sezer Küçükkurt ile dernek yöneticileri Hacı Hakkı Özsoy, Mahmut Emin Birliktir, Mehmet Emin Güzbey ve Muammer Türker katıldılar.