Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Halil Kocaşaban

BAŞKA ÜLKE VE DEVLETİMİZ YOK

İlginç gelişmelerin yaşandığı bir haftayı daha geride bıraktık.
1. Boğaziçi Üniversitesi gösterilerinin İstanbul, Ankara ve İzmir’de yaygınlaştırılması,
2. ABD’den gözaltılara kınama
3. ABD’den darbe girişimiyle ilgimiz yok açıklaması,
4. ABD Büyükelçisinden PYD’ye desteğe devam, S400 çalışma grubu yok açıklaması,
5. Terörist Cemil Bayık’tan HDP’ye eylem yapın çağrısı,
İstikrar muhalifi cephede saflar sıklaşırken, iktidar muhalifi CHP’deki istifalar da düşüverdi gündemden… Boğaziçi Üniversitesi’ne Rektör atanması, üniversite öğrencileri ve akademisyenler tarafından kabul görmemişti. Her iki kesim de demokratik tepkilerini usturupluca ortaya koyuyordu.
Ta ki….. Gizli bir el uzanıp bizim kültürümüzde olmayan tuhaf derneklerle terör isteyenler Boğaziçi Üniversitesi’nin eylemini amacından saptırıp kutsallara saldırtıp, ortalığı karıştırmaya çalışıncaya kadar. Ağaç’tan Gezi üretenler, çok daha kullanışlı olan Boğaziçi’ni bunca iç ve dış desteğe rağmen bir türlü “Gezi”leştiremedi.
Bunun en önemli sebebi Cumhur ittifakı ve Emniyet farkıdır. Aslında bu konu ilerleyen günlerde asıl yüzünü gösterecek 1 Mart 2021 günü New York’ta başlayacak HALKBANK DAVASI ile patlak verecek TÜRK-AMERİKAN ÇATIŞMASININ ön bilek güreşidir. Biliyorsunuz, hızlı analiz yapmıyorum, çalışıyorum yanlış bilgi vermemek yanıltıcı analizden uzak durmak için dikkatli İZLİYOR doğru yorum yapmaya uğraşıyorum.
Evet;
Sorunları tespit etmek kadar çözümleri bulmak adına düşünüyor hakkı, hakikati arıyorum. Her birimizin bize yakıştırılan makus tarihimizden alınacak bir intikamı bize çizmeye çalıştıkları kadere itirazımız olmalı.
Kendimizi kullandırmayacağız! Bizler eğer bize yön tayin etmeye kalkışanlardan intikam almak istiyorsak, kan değil önce ter dökeceğiz!
Okuyacak, araştıracak, azim ve kararlılıkla eğitim hayatını en başarılı şekilde tamamlayacak. Alın teri ile memlekete hizmet etme noktasında en yüksek mertebelere geleceğiz!
Evlenecek, çoluk çocuğa karışacak. Taşı sıkacak, suyunu çıkaracak. Eşine çocuklarına alın teriyle helalinden ekmek götüreceğiz!
Türk Gençliği, donanımlı olacak!
İlimde, bilimde, teknikte, sanatta, edebiyatta, sporda ve her branşta en iyi olabilmek mücadelesi vereceğiz!
Hepimiz faniyiz.
En güçlü makamlarda gördüğümüz en güçlü karakterler de.
Allah hepimize bir son nefes menzili ihsan eylemiş.
Sonrası O’na dönüştür.
Bu nedenle…
Esas MİLLETTİR…
Onun varlığıdır
Gücünü kurumsallaştıran millet, ebede yürür…
Ümitsizlik ihtimalimiz yok!
Daha çok çalışmalı, daha çok iletişim kurmalı, okumalı, yazmalı anlamsız tartışma, söz düellosu, sert kutuplaşma bitmeli; hepimiz milli ülkü ve hedeflerde buluşmalıyız. Köklü bir devlet geleneği olan Türkiye Cumhuriyeti Devleti sapla samanı ayırt edip, gerekli feraseti gösterecek, adaletle hükmedecektir. Biz başka milletler gibi başka topraklarda yaşayamayız.
Var olsun Türk Milleti ve Onun Kutlu Devleti!

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti